ufff!

Sjećate se Ane? Bivša Šukerova zaručnica otkrila detalje prosidbe: "Skoro sam se ugušila"

Ana Obregon, Davor Šuker (FOTO: Instagram, Pixsell) Ana Obregon, Davor Šuker (FOTO: Instagram, Pixsell)

Ana Obregon progovorila je o vezi s Davorom Šukerom i otkrila detalje propalih zaruka.

Zanosna Ana Obregon španjolska je novinarka, voditeljica i glumica koja je svojedobno bila u vezi s Davorom Šukerom. Njihova romansa započela je 1996. godine u Španjolskoj dok je Šuker igrao za Real Madrid. Veza im je potrajala tri godine, a Šuker je bio odlučan da španjolsku ljepoticu odvede pred oltar.

Pogledaj i ovo Davor Šuker nije ga više lako uočiti Legendu hrvatskog nogometa posljednjih godina viđamo baš rijetko, no ovaj put fotografima nije mogao promaknuti!

Pale su čak i zaruke koje su lijepu Anu mogle stajati glave. Naime, gostujući u jednoj kulinarskoj emisiji Obregon je otkrila nepoznate detalje o tom neslavnom događaju.

 

A post shared by Ana_Obregon Oficial (@ana_obregon_oficial) on

"Jadni Davor je stavio prsten u čašu vina, pa kako sam to mogla pretpostaviti? Večerali smo u poznatom restoranu Txistu, pila sam vino i na kraju se skoro ugušila. Skoro smo zvali i hitnu jer mi je prsten zapao u grlu," prisjetila se Obregon, pišu španjolski mediji.
 Nedugo nakon toga uslijedio je i prekid, no unatoč tome Ana i Davor ostali su u prijateljskim odnosima. To potvrđuje i fotografija na Instagramu kojom je novinarka prošle godine čestitala Šukeru rođendan.

"Danas rođendan slavi šampion i sjajna osoba. Sretan rođendan Davore," napisala je Ana početkom prošle godine uz zajedničku fotografiju iz prošlosti.

 

A post shared by Ana_Obregon Oficial (@ana_obregon_oficial) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene