"Moraš začepiti usta!"

Širi se snimka okršaja Shakire i Piqueove majke, posvađale su se nasred ulice, a nogometaš je samo stajao po strani i gledao!

Shakira i Montserrat Bernabeu Shakira i Montserrat Bernabeu Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira Shakira i Montserrat Bernabeu - 1 Shakira i Montserrat Bernabeu - 2 Shakira - 1 Shakira - 2 Shakira - 3 Shakira - 4 Gerard Pique Gerard Pique Gerard Pique +16 Gerard Pique Galerija

Na društvenim mrežama osvanula je snimka na kojoj majka Gerarda Piquea, Montserrat Bernabeu, urla na Shakiru i drži je za lice.

Prekid pjevačice Shakire i nogometaša Gerarda Piquea tema je o kojoj se ne prestaje pričati ni nakon više od pola godine, a u sve se umiješala i nogometaševa majka.

Pogledaj i ovo Shakira i sinovi - 8 Super mama! Dok svi bruje o tome koga ljubi, Shakira je odlučila sinovima ispuniti želju i odvesti ih na izlet u kojem su očigledno uživali!

Nakon što se doznalo da je Shakira na terasu svoje kuće postavila crnu vješticu koja gleda u smjeru doma njezine bivše svekrve Montserrat Bernabeu, na društvenim mrežama osvanula je snimka njihove svađe.

Na snimci Piqueova majka drži Shakiru za lice i urla na nju nasred ulice, a strani mediji pišu da joj je pritom poručila: "Moraš začepiti usta!"

U snimci se vidi i Pique, koji stoji po strani i sve promatra, a svojim potezom razbjesnio je obožavatelje kolumbijske zvijezde.

"Pique ne zna zaštititi Shakiru od vlastite majke", "Ovako se pravi muškarci ne ponašaju", "Ne mogu vjerovati da je Pique samo stajao ondje dok je njegova mama hvatala Shakiru za lice", samo su neke od kritika koje je dobio nogometaš, a na meti se našla i njegova majka.

Nije poznato kada se točno odvio incident, no snimka je nastala prije Shakirina i Piqueova prekida.

Pjevačica je bivšu svekrvu spomenula i u svojoj novoj hit-pjesmi.

"Ostavio si me sa svekrvom u susjedstvu, novinarima pred vratima i dugom u riznici", jedan je od stihova pjesme u kojoj je Shakira popljuvala Piquea, a okomila se i na njegovu novu djevojku Claru Chiju Marti.

Podsjetimo, Shakira i Pique bili su u vezi 12 godina i zajedno imaju dvojicu sinova, Milana i Sashu, a par nije nikada stao pred oltar. Brzo nakon njihova prekida u lipnju prošle godine doznalo se da nogometaš ljubi mlađahnu studenticu odnosa s javnošću Claru Chiju, koja radi za nogometaševu sportsku i medijsku investicijsku grupu Kosmos i s kojom je varao pjevačicu dok su još bili u vezi.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović, 2006. Kolinda Grabar-Kitarović, 2006. Kolinda Grabar-Kitarović, 2006. Kolinda Grabar-Kitarović, 2006. +31 Kolinda Grabar-Kitarović, 2006. Nekad i sad Pogledajte koliko se Kolinda Grabar-Kitarović promijenila od 2006. godine, jedna razlika posebno upada u oči!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić - 1 Tatjana Jurić - 2 Tatjana Jurić Tatjana Jurić +15 Tatjana Jurić - 4 Nekad i sad Već 20 godina slovi za jednu od najljepših Hrvatica, a moglo bi vas iznenaditi kako je izgledala na početku karijere!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene