ne prestaju prepucavanja

Pique na urnebesan način stao u obranu nove djevojke nakon što ju je Shakira popljuvala oštrim riječima: "Mijenjao si Ferrari za Twingo"

Gerard Pique Gerard Pique Profimedia 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Pique Gerard Pique Gerard Pique i Clara Chia Marti - 6 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 5 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 3 Gerard Pique i Shakira Gerard Pique i Clara Chia Marti Shakira i Gerard Pique Shakira i Gerard Pique Shakira i Gerard Pique - 1 +11 Shakira i Gerard Pique - 3 Galerija

Gerard Pique došao je na posao Twingom nakon što je Shakira u novoj pjesmi tako opisala njegovu novu djevojku.

Kolumbijska pjevačica Shakira (45) podigla je prašinu svojom novom pjesmom, koju je posvetila bivšem partneru, nogometašu Gerardu Piqueu (35).

Pogledaj i ovo Gerard Pique Vrlo nezgodno Piqueu u klubu počeli skandirati Shakirino ime, pogledajte njegovu reakciju i što je okupljenima poručio!

"Mijenjao si Ferrari za Twingo. Mijenjao si Rolex za Casio. Bez ljutnje, dušo, želim ti sve najbolje s mojom navodnom zamjenom. Vrijedim kao dvije od 22. Mislio si da ćeš me povrijediti, ali si me učinio jačom", neki su od stihova pjesme u kojima je Shakira popljuvala Piquea i njegovu novu djevojku, 25-godišnju Claru Chiu Marti.

Pjesma je u četiri dana skupila više od 122 milijuna pregleda, a Pique nije dugo čekao s reakcijom. Tako je već u jednoj emisiji komentirao kako mu je Casio poklonio satove, a sada je na posao došao Twingom.

Fotografije nasmijanog Piqeua koji izlazi iz bijelog Twinga preplavile su društvene mreže i izazvale podvojene reakcije.

I dok je dio obožavatelja nasmijao potezom, drugi su komentirali kako ne mogu vjerovati koliko je nisko pao i zauzeli su Shakirinu stranu.

Zanimljivo je i da je Shakira na terasi svoje kuće u Barceloni, koja je okrenuta prema domu Piqueove majke, postavila lutku crne vještice.

Podsjetimo, Shakira i Pique objavili su prekid početkom lipnja. Zajedno su bili 12 godina i dobili su sinove Milana i Sashu, no nikad nisu stali pred oltar.

Ubrzo je u medije isplivala informacija o Piqueovoj novoj djevojci, o kojoj se zna da studira odnose s javnošću i da radi za nogometaševu sportsku i medijsku investicijsku grupu Kosmos. Navodno su se upoznali na poslovnim događanjima i hodaju mjesecima, no vezu su držali u tajnosti što je bilo dulje moguće zbog Piqueove situacije sa Shakirom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ruport Murdoch i Ann-Lesley Smith - 1 Ruport Murdoch i Ann-Lesley Smith - 2 Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) +25 Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Celebrity Slavni 91-godišnji milijarder uhvaćen s novom, mlađom partnericom, utjehu je našao samo 6 mjeseci nakon razvoda od četvrte supruge

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 2 Maja Šuput +25 Maja Šuput - 6 Celebrity Maja Šuput pokazala kako započinje dan u tropskom raju, ali svi gledaju samo u njezino utegnuto tijelo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene