Drama se nastavlja

Ponovni susret Shakire i Piquea zabilježen kamerama, ona je i ovu priliku iskoristila da ga ponizi zbog svega što joj je priredio!

Shakira - 3 Shakira - 3 Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Pique Gerard Pique Shakira - 1 Shakira - 2 Shakira - 4 Gerard Pique Gerard Pique Gerard Pique i Clara Chia Marti - 5 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 6 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 3 +14 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 2 Galerija

Gerard Pique snimljen je kako izlazi iz Shakirine kuće, u koju je došao po sina, a ona je nakon toga izašla pozdraviti obožavatelje na balkon.

Prekid pjevačice Shakire i nogometaša Gereda Piquea tema je o kojoj se ne prestaje pričati ni nakon više od pola godine.

Pogledaj i ovo Gerard Pique Vrlo nezgodno Piqueu u klubu počeli skandirati Shakirino ime, pogledajte njegovu reakciju i što je okupljenima poručio!

Prašinu je ponovno podigla Shakirina nova pjesma u kojoj je popljuvala Piquea i njegovu novu djevojku Claru Chiju Marti, nakon čega su se doznali i detalji njihove afere dok je nogometaš još bio u vezi s pjevačicom.

No kada su u pitanju njihova djeca, bivši par sve drame ostavlja po strani, pa su se tako ovaj tjedan ponovno susreli zbog 10. rođendana njihova starijeg sina Milana. Nogometaš je snimljen kako sa sinom izlazi iz kuće pjevačica, a zatim su ih fotografi zajedno snimili u automobilu. Shakira je potom izašla na balkon pozdraviti obožavatelja, a tu je priliku iskoristila da bi još jednom ponizila Piquea.

Naime, pjevačica je na sebi imala majicu s napisom: "Žene ne plaču, žene unovče", citatom iz njezine osvetničke pjesme koja je postala golemi hit.

Nedavno se u medijima pojavila i informacija da je Pique požalio zbog prekida i da je očajnički pokušavao vratiti Shakiru, no očigledno mu to nije uspjelo.

"Shakirini prijatelji otkrili su mi da je njihova veza završila u travnju prošle godine. Mjesec dana kasnije Pique je požalio i vratio se doma, no to nije funkcioniralo i odlučili su potpuno prekinuti. Clara je tada već bila u njegovu životu", kazao je novinar Jordi Martin za španjolsku Marcu.

Podsjetimo, Shakira i Pique bili su u vezi 12 godina i zajedno imaju dvojicu sinova, Milana i Sashu, a par nije nikada stao pred oltar. Brzo nakon njihova prekida u lipnju prošle godine doznalo se da nogometaš ljubi mlađahnu studenticu odnosa s javnošću Claru Chiju, a njihova veza još traje. Clara radi za nogometaševu sportsku i medijsku investicijsku grupu Kosmos i navodno su se upoznali na poslovnim događanjima.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Selak Raspudić - 1 Marija Selak Raspudić - 3 Marija Selak Raspudić - 4 Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić +1 Marija Selak Raspudić Celebrity Marija Selak Raspudić vratila se na posao šest mjeseci nakon poroda, a evo i zašto još svi bruje o njoj!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Selak Raspudić - 1 Marija Selak Raspudić - 3 Marija Selak Raspudić - 4 Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić +1 Marija Selak Raspudić Celebrity Marija Selak Raspudić vratila se na posao šest mjeseci nakon poroda, a evo i zašto još svi bruje o njoj!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene