Mračno raspoloženje

Pique snimljen prvi put nakon otkrića kako je varao Shakiru, njegov izraz lica jasno govori kako se sada osjeća

Gerard Pique Gerard Pique Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Pique Gerard Pique Gerard Pique Shakira, Gerard Pique Gerard Pique i Clara Chia Marti Gerard Pique i Clara Chia Marti - 6 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 5 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 2 Gerard Pique Gerard Pique i Clara Chia Marti +18 Gerard Pique i Shakira Galerija

Gerad Pique snimljen je lošeg raspoloženja na košarkašoj utakmici u Parizu, a to je njegovo prvo javno pojavljivanje nakon što je Shakira objavila pjesmu i otkrila kako je saznala za njegovu nevjeru.

Nogometaš Gerard Pique snimljen je po prvi put u javnosti nakon što je njegova bivša partnerica, pjevačica Shakira izbacila osvetničku pjesmu u kojoj progovora o njihovu odnosu, a na najnovijim paparazzo fotografijama izgleda zamišljeno i ne baš dobrog raspoloženja.

Pogledaj i ovo Shakira i sinovi - 8 Super mama! Dok svi bruje o tome koga ljubi, Shakira je odlučila sinovima ispuniti želju i odvesti ih na izlet u kojem su očigledno uživali!

35-godišnji Gerard bio je na košarkašoj utakmici u Parizu, koju je pratio tmurnog izraza lica na tribinama, nedugo nakon što je objavljeno da je Shakira otkrila njegovu aferu s Clarom Chijom pronašavši staklenku džema od jagoda koju je ona pojela dok je pjevačica bila odsutna.

Njegove najnovije fotografije pogledajte OVDJE.

Naime, Shakira je sve shvatila nakon što je otkrila da je netko pojeo njezin omiljeni džem od jagoda, i to kada se vratila s jednog od svojih putovanja, a to je i sama uprizorila u videu svoje nove pjesme "Te Felicito", u kojoj proziva Piquea zbog svega. U jednoj sceni otvara hladnjak i u njemu pronalazi glavu Rauwa Alejandra, s kojim je snimila pjesmu, a fanovi su zaključili da je upravo time otkrila kako je saznala istinu, odnosno da joj je Clara pojela omiljenu poslasticu, ali i da ljubi njezina dragog.

Shakira i Gerard okončali su svoju vezu u svibnju prošle godine nakon 11 godina, a ona je planirala preseliti se s njihovih dvoje djece u Miami, daleko od bivšeg supruga. Međutim, budući da joj je 91-godišnji otac hospitaliziran u Barceloni, pretpostavlja se da je preseljenje stavila na čekanje.

Inače, Shakirina nova pjesma tema je svih medija jer joj je za inspiraciju poslužio upravo prekid s Piqueom i njegova veza s djevojkom zbog koje ju je ostavio, Clarom Chiom. U njoj proziva njegovo ponašanje, pogotovo nakon vijesti da su Gerard i Clara započeli vezu puno ranije nego što se mislilo.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić - 3 Borna Kotromanić - 4 Borna Kotromanić - 5 +23 Borna Kotromanić - 2 Celebrity Golišavo izdanje jedne od najbogatijih Hrvatica: Prozirna tkanina otkrila je više od očekivanog, nemoguće je bilo ne okrenuti se za njom!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus Nives Celzijus - 2 +29 Nives Celzijus - 1 Celebrity Oskudni odjevni predmet bacio je u prvi plan Nivesin atribut kojim se obožava hvaliti: ''Pijesak na guzi i sjaj u oku''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene