Nije joj lako

Piqueova nova djevojka opet se našla na udaru kritika, no ono što joj sada zamjeraju nema veze sa Shakirom!

Gerard Pique i Clara Chia Marti Gerard Pique i Clara Chia Marti Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Pique i Clara Chia Marti - 1 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 2 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 3 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 4 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 1 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 3 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 5 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 6 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 1 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 2 +18 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 3 Galerija

Fotografije Gerarda Piquea i Clare Chie Marti s vjenčanju njegova brata Marca Piquea izazvale su lavinu kritika javnosti.

Bivši nogometaš Gerard Pique (36) i njegova nova djevojka Clara Chia Marti (24) zajedno su bili na vjenčanju njegova brata Marca Piquea u Barceloni.

Clara je za tu prigodu odabrala jednostavnu haljinu zbog koje se opet našla na meti kritika.

"Obukla je haljinu za plažu na vjenčanje", "Mogla se bar za vjenčanje malo dotjerati", "Dosadna haljina, kao i Clara", samo su neki od komentara s društvenih mreža, a zanimljivo je da se radi o kreaciji Victorije Beckham koja košta preko 2000 dolara. Mnogi su komentirali i kako ih živcira što stalno nosi sunčane naočale.

Mladoj Clari nije lako otkako se doznalo za njezinu vezu s Piqueom te su nedavno su zajedno čak tužili fotografa Jordija Martina za proganjanje i zatražili zabranu prilaska.

Prema glasinama koje su se pojavile na španjolskoj kolumni Vanitatis, problemi Piquea i Clare s paparazzo fotografom Jordijem Martinom počeli su nakon što ih je on prvi puta snimio. Par tvrdi kako su se osjećali progonjeno, zbog čega su zatražili zabranu prilaska Martinu, koji im ne smije prići na manje od 3000 metara.

Par tvrdi da im je uznemiravanje zakompliciralo živote zbog čega se osjećaju nesigurno i tjeskobno.

Inače, nedavno su se pojavile glasine da bi i Pique uskoro mogao pred oltar s Clarom.

"Gerard Pique i Clara Chia će se vjenčati. Bivši nogometaš i njegova djevojka donijeli su ovu vrlo važnu odluku. Isplanirali su i idealan trenutak da podijele sretnu vijest. Objava će biti objavljena na još jedan važan datum za Piquea, na vjenčanju njegovog brata Marca koji će se oženiti svojom ljubavi iz djetinjstva Mariom i to 24. lipnja", otkrio je njima blizak izvor za španjolske medije.

S druge strane, šuška se i da je Piqueova bivša, pjevačica Shakira, nakon prekida pronašla novu ljubav i to s vozačem Formule 1 Lewisom Hamiltonom, a navodno ja na nju bacio oko i glumac Tom Cruise.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranka Đokić Jadranka Đokić - 3 Jadranka Đokić - 2 Jadranka Đokić - 1 +26 Jadranka Đokić - 4 Nekad i sad Svi je znamo kao sestru Helgu iz hit-serije 2000-ih, a evo kako simpatična glumica izgleda danas!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 3 Salma Hayek - 4 Salma Hayek - 2 Salma Hayek - 1 +25 Salma Hayek - 1 Celebrity Salma Hayek objavila potpuno gole fotografije iz saune, raskošne obline kojima se hvali sakrila je samo ručnikom!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene