Sad je i službeno!

Pique objavio prvu fotografiju s novom djevojkom, svi kažu da im je jasno zašto je to baš sad izveo

Clara Chia Marti i Gerard Pique Clara Chia Marti i Gerard Pique Gerard Pique/Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Clara Chia Marti i Gerard Pique Gerard Pique Gerard Pique Gerard Pique Gerard Pique i Clara Chia Marti - 6 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 5 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 3 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 2 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 1 Gerard Pique i Clara Chia Marti +16 Gerard Pique Galerija

Gerard Pique objavio je na svojem profilu na Instagramu prvu fotografiju s novom djevojkom Clarom Chijom Marti.

Usred najnovijih glasina da je već prevario novu djevojku Claru Chiju Marti, nogometaš Gerard Pique objavio je na svojem profilu na Instagramu njihovu prvu zajedničku fotografiju.

Pogledaj i ovo Clara Chia Marti Je li moguće? Fatalna Clara već je bila nevjerna, prevarila je Piquea s dobrim mu i svima znanim prijateljem?: "To je jedna od njegovih taktika"

35-godišnji Gerard i 23-godišnja Clara na fotografiji poziraju nasmiješeni, a u samo nekoliko sati dobila je više od dva i pol milijuna lajkova, iako uz nju nije napisao nikakav komentar.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Gerard Piqué (@3gerardpique)

"Kako ste zgodni", "Samo sam došao pročitati komentare", "Zamijenio si Rolex za Cassio", "Nemam riječi", "Uživajte dok traje", "Ovo mi ne izgleda kao twingo", "To da prikrije romansu s odvjetnicom! Kako predvidljivo, Pique", "Kreću tračevi", "Zamolila ga je da objavi zajedničku fotku zbog glasina da je bio s drugom", neki su od komentara koje je dobio.

Inače, prema pisanju španjolskih medija i najnovijim šuškanjima koja su se proširila brzinom munje, nestašni Gerard varao je svoju novu djevojku s odvjetnicom Julijom Puigkoja je radila za njega.

O svemu je javno progovorio španjolski novinar Jordi Martin, koji je Julijinu fotografiju podijelio na svojem profilu na Twitteru.

"Poznaješ li je, Gerarde? Onda se ne čudi što je Shakira bacila cijeli svijet na tebe", napisao je uz objavu Jordi.

O Juliji je poznato to da je mlada odvjetnica, a kada je u javnost izašla priča o njezinoj navodnoj aferi s Gerardom, zaključala je profile na društvenim mrežama. Diplomirala je pravo i magistrirala usklađenost poslovanja i trgovačko kazneno pravo, a španjolski mediji prenose da se iz njezinih društvenih profila moglo zaključiti da voli putovati s prijateljima.

Jordi Martin inače je i ranije Piquea optuživao za novonastale probleme u njegovoj tvrtki Kosmos i javno ga prozivao za preljube sa zaposlenicama.

Gerard je ovih dana i snimljen kako izlazi iz Shakirine kuće, u koju je došao po sina, a ona je nakon toga izašla pozdraviti obožavatelje na balkon dok je na sebi imala majicu s napisom: "Žene ne plaču, žene unovče", citatom iz njezine osvetničke pjesme koja je postala golemi hit.

Nedavno se u medijima pojavila i informacija da je Pique požalio zbog prekida i da je očajnički pokušavao vratiti Shakiru, no očigledno mu to nije uspjelo.

"Shakirini prijatelji otkrili su mi da je njihova veza završila u travnju prošle godine. Mjesec dana kasnije Pique je požalio i vratio se doma, no to nije funkcioniralo i odlučili su potpuno prekinuti. Clara je tada već bila u njegovu životu", kazao je Jordi Martin za španjolsku Marcu.

Shakira i Pique bili su u vezi 12 godina i zajedno imaju dvojicu sinova, Milana i Sashu, a par nije nikada stao pred oltar. Brzo nakon njihova prekida u lipnju prošle godine doznalo se da nogometaš ljubi mlađahnu studenticu odnosa s javnošću Claru Chiju, a njihova veza još traje. Clara također radi za nogometaševu sportsku i medijsku investicijsku grupu Kosmos i navodno su se upoznali na poslovnim događanjima.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Hana Huljić Grašo Petar Grašo i Hana Huljić Grašo Petar Grašo i Hana Huljić Grašo Petar Grašo i Hana Huljić - 1 +26 Petar Grašo i Hana Huljić - 3 Celebrity Hana Huljić u rijetkom izlasku s Grašom, sve je očarala u prozirnoj haljini koja je istaknula njezin dekolte!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela - 4 Domenica Žuvela - 2 Domenica Žuvela - 3 Domenica Žuvela +22 Domenica Žuvela Celebrity Naša lijepa pjevačica iznenadila u haljini s prorezima na neočekivanim mjestima, ne viđamo je često u ovako seksi izdanjima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene