Opa!

Hana Huljić u rijetkom izlasku s Grašom, sve je očarala u prozirnoj haljini koja je istaknula njezin dekolte!

Petar Grašo i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Hana Huljić Grašo Petar Grašo i Hana Huljić Grašo Petar Grašo i Hana Huljić Grašo Petar Grašo i Hana Huljić - 1 Petar Grašo i Hana Huljić - 3 Petar Grašo i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić +19 Petar Grašo i Hana Huljić Galerija

Petar Grašo i Hana Huljić bili su jedni od slavnih uzvanika dodjele Music Awards Ceremony u Beogradu.

Petar Grašo i Hana Huljić stigli su zajedno na dodjelu nagrada Music Awards Ceremony u Beogradu, a jedno od rijetkih javnih pojavljivanja izazvalo je veliko zanimanje okupljenih.

Pogledaj i ovo Hana Huljić kakvo iznenađenje! Hana Huljić objavila prvu obiteljsku fotografiju s Grašom i malenom Albom pa sve rastopila: "Vrijeme leti, ona već šeta!"

Hana je za tu prigodu obukla crnu haljinu s prozirnim donjim dijelom i dubokim dekolteom, dok je Petar iskombinirao tamne traperice i tamni sako s košuljom i kravatom.

"Ovdje sam u društvu kćeri večerašnjeg voditelja Tončija, svoje supruge i, najvažnije, majke kćerkice od koje mi se teško odvajati. Hvatamo zajedničke trenutke koliko god je moguće. Malena je promijenila već tri-četiri države u životu, naputovala se i jako to voli. Mi smo zajedno i to je najvažnije", izjavio je Petar pred okupljenim novinarima koji su ga dočekali na crvenom tepihu.

A njime je prošetala i njihova sugrađanka Jelena Rozga, koju su srpski mediji proglasili boginjom zahvaljujući haljini u kojoj se pojavila. Točnije, zablistala je u glamuroznoj kreaciji golih leđa i s prorezima, u kojoj je pozirala fotografima.

"Jako se veselim što ću i ove godine prisustvovati MAC-u, ceremoniji koja po svim kriterijima može konkurirati najvećim svjetskim glazbenim događanjima. Imala sam tu čast da sam nastupila i na prva dva izdanja, kada sam predstavila svoje pjesme 'Moje proljeće' i 'Sveto pismo', a veseli me što ću i ove godine, 25. siječnja dijeliti pozornicu s dragim kolegama", izjavila je Jelena uoči dodjele.

U ulozi voditeljskog para prve večeri događanja našlo se dvoje dobro poznatih regionalnih imena – Jelena Gavrilović i Tonči Huljić, koji publiku u Štark Areni te gledatelje ispred TV ekrana provode kroz višesatnu ceremoniju dodjele nagrada i vrhunskih nastupa, dok će tu ulogu druge večeri događanja, 26. siječnja, preuzeti aktualne ikone nove glazbene scene – Mimi Mercedez i Voyage.

Najveći regionalni glazbeni događaj Music Awards Ceremony (MAC) u organizaciji Sky Musica krajem siječnja 2023. na jednom mjestu okuplja crème de la crème regionalne glazbene scene. Dvodnevna ceremonija dodjele nagrada održava se 25. i 26. siječnja 2023. godine u beogradskoj Štark Areni.

Svoje sudjelovanje na ovogodišnjem izdanju MAC-a potvrdili su Jelena Rozga, Konstrakta i Zemlja gruva, Riblja čorba, Emina Jahović, Aco Pejović, Saša Matić, Halid Bešlić, Lexington band, Petar Grašo, Sara Jo, Tonči Huljić, Karolina Gočeva, Joker out bend, Voyage, Nucci, Teodora, Crni Cerak, Lacku, Nikolija, Devito, Coby, Milica Pavlović, Zera, Sergej Pajić, Sajfer, Mahrina, Amna, Mimi Mercedez, Albino, Veraja, i 2Bona.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 1 Jelena Rozga - 2 +26 Jelena Rozga - 1 Celebrity Nikad ljepša Jelena Rozga pokorila Beograd, srpski mediji prozvali je boginjom!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 3 Rita Ora i Taika Waititi - 1 Rita Ora i Taika Waititi - 2 Rita Ora i Taika Waititi - 4 +14 Rita Ora i Taika Waititi - 6 Celebrity Slavna pjevačica progovorila o trojcu sa suprugom i njegovom kolegicom, evo koja se istina krije iza škakljivih fotki!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene