Je li moguće?

Fatalna Clara već je bila nevjerna, prevarila je Piquea s dobrim mu i svima znanim prijateljem?: "To je jedna od njegovih taktika"

Clara Chia Marti Clara Chia Marti Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Clara Chia Marti Josep Pep Guardiola - 1 Josep Pep Guardiola - 2 Maria Guardiola s obitelji Gerard Pique i Clara Chia Marti - 5 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 3 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 1 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 2 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 2 Gerard Pique i Clara Chia Marti +21 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 1 Galerija

Strani mediji prenose šuškanja da je Clara Chia Marti navodno prevarila Gerarda Piquea s Josepom Pepom Guardiolom.

Umirovljeni nogometaš Barcelone Gerard Pique i njegova nova djevojka Clara Chia Marti, zbog koje je ostavio pjevačicu Shakiru, ne silaze s naslovnica svjetskih medija, a čini se kako je njihova priča dobila novi zaplet.

Pogledaj i ovo Gerard Pique - 1 Njemu je dobro Pique dao izjavu o svemu što mu se dogodilo posljednjih mjeseci: ''Kad umrem, pogledat ću iza sebe i biti ponosan''

Naime, strani mediji prenose vijest da je 24-godišnja fatalna Clara već bila nevjerna Gerardu te da ga je prevarila sa slavnim nogometnim trenerom, 52-godišnjim Josepom Pepom Guardiolom, prenosi portal onefootball.

"Jedna od Guardiolinih taktika koju apsolutno nitko nije vidio", jedan je od komentara s društvenih mreža koji su se brzo proširili nakon što su se pročule nove glasine putem društvenih mreža.

No neki u to ne mogu i ne žele povjerovati.

“Ma daj čovječe, jesi li ti trač tabloid ili nogometni račun? Krajnje je neugodno čak i prijaviti ovo smeće", "Mislio sam da je prvi april prošao", komentirali su neki od ljutitih Gerardovih obožavatelja koji je inače jako blizak s Pepom..

Guardiolina djeca inače su išla u istu školu kao i Clara pa se njih dvoje već neko vrijeme poznaju i u kontaktu su, međutim zasad ne postoje jasni dokazi da je među njima bilo nešto više. Pepe je u sretnom braku s Cristinom Sierra koju je upoznao prije 27 godina, kada su bili tinejdžeri. Svoju ljubavnu bajku okrunili su vjenčanjem 2014. godine te zajedno imaju troje djece, Mariju, Mariusa i Valentinu.

Gerard i Clara se sve češće pojavljuju zajedno u javnosti nakon dugo vremena skrivanja, a o najnovijim glasinama zasad se niti jedna strana nije oglasila.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Grašo Petar Grašo i Hana Huljić - 1 +26 Petar Grašo i Hana Huljić Celebrity Grašo i Hana nakon dugo vremena viđeni zajedno u javnosti, uživali su u šetnji s kćerkicom Albom!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić - 2 +26 Zrinka Cvitešić - 3 Celebrity Neprepoznatljiva Zrinka Cvitešić pokazala adute koje inače krije, a objavila je i vijest koju su obožavatelji jedva dočekali!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene