"Ljepotica"

Neprepoznatljiva Zrinka Cvitešić pokazala adute koje inače krije, a objavila je i vijest koju su obožavatelji jedva dočekali!

Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić - 2 Zrinka Cvitešić - 3 Zrinka Cvitešić - 2 Zrinka Cvitešić - 3 Zrinka Cvitešić - 4 Zrinka Cvitešić - 2 Zrinka Cvitešić - 1 +20 Zrinka Cvitešić - 3 Galerija

Zrinka Cvitešić objavila je na Instagramu novu fotografiju sa seta njene nove serije "Moć" i tako najavila njenu novu epizodu.

Naša filmska i kazališna glumica Zrinka Cvitešić ostvarila je jedan od najvećih uspjeha u karijeri, jednu od glavnih uloga u novoj seriji "Moć", a koliko se i sama time ponosi otkrila je na svom profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Zrinka Cvitešić ''Sve bliže i bliže...'' Zrinka Cvitešić pohvalila se uspjehom o kojem sanja svaka glumačka zvijezda: "Ovo se pojavilo u Los Angelesu!"

"Nova epizoda Moći izlazi sutra", napisala je sretna Zrinka pozirajući s kolegom na setu, dok na sebi ima ultrakratku suknju u kojoj je pokazala zgodne noge koje inače nema naviku pokazivati,  s gotovo neprepoznatljivim imidžem.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zrinka Cvitesic (@zrinkacvitesicprofile)

"Izvrsnooo", "Gledala, odlična je", "Prelijepa", "Ljepotica", "Jedva čekam sljedeću epizodu", poručili su joj pratitelji u komentarima.

43-godišnja Zrinka u seriji je utjelovila lik bivše olimpijske gimnastičarke i opake bivše prve dame Moldavije koja ubija svojeg supruga i preuzima vlast u zemlji. Serija je nastala po istoimenom distopijskom romanu autorice Naomi Alderman, a njezino snimanje je započelo 2020. godine, no produkciju je usporila pandemija. Osim Zrinke u njoj se pojavljuju i neka dobro poznata glumačka imena kao što su Toni Collette, John Leguizamo, Auli'i Cravalho, Toheeb Jimoh i drugi.

Zrinka se pojavila na svjetskim premijerama serije u Londonu i New Yorku gdje je plijenila pažnju u atraktivnim izdanjima. U Londonu je nosila prozirni korzet, elegantne crne hlače i štikle u boji kože, dok je u New Yorku zablistala u svjetlucavoj haljini s dubokim dekolteom i prorezom, u kojoj je mamila brojne uzdahe.

Naša Zrinka inače slovi kao jedna od najuspješnijih domaćih glumica i već godinama gradi karijeru u inozemstvu, zbog čega je dobila i nagradu za promicanje hrvatske kulture u svijetu za 2019. godinu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić, Marko Ciboci Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 6 +25 Franka Batelić - 3 Celebrity Franka se pohvalila obiteljskim imanjem u Istri, no svi komentiraju samo nju: "Ajme...''

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Natalija Prica i Milan Bandić Natalija Prica i Milan Bandić Natalija Prica i Milan Bandić Natalija Prica i Milan Bandić +19 Natalija Prica i Milan Bandić Celebrity Natalija Prica progovorila o svojem odnosu s Milanom Bandićem: "Da konačno zatvorimo tu priču, to uopće nije tajna..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene