baš kao prava diva

Zrinka Cvitešić u haljini s dekolteom do pupka pokorila i New York, gdje je predstavila novi, veliki projekt

Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić - 3 Zrinka Cvitešić - 2 Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić - 1 Zrinka Cvitešić - 2 Zrinka Cvitešić - 1 Zrinka Cvitešić - 3 Zrinka Cvitešić - 5 In Magazin: Zrinka Cvitešić - 1 In Magazin: Zrinka Cvitešić - 2 +20 In Magazin: Zrinka Cvitešić - 3 Galerija

Zrinka Cvitešić zablistala je u glamuroznom izdanju na premijeri svoje nove serije "Moć" u New Yorku.

Ljubitelji serija s nestrpljenjem iščekuju novu britansku seriju "Moć", čije će prikazivanje početi 31. ožujka, a u kojoj glumi i naša glumica Zrinka Cvitešić, koja je zablistala na premijeri serije u New Yorku.

Pogledaj i ovo Zrinka Cvitešić ''Sve bliže i bliže...'' Zrinka Cvitešić pohvalila se uspjehom o kojem sanja svaka glumačka zvijezda: "Ovo se pojavilo u Los Angelesu!"

43-godišnja Zrinka utjelovila je lik bivše olimpijske gimnastičarke i opake bivše prve dame Moldavije koja ubija svojeg supruga i preuzima vlast u zemlji. Na njujorškoj se premijeri pojavila u svjetlucavoj haljini s dubokim dekolteom i prorezom, u kojoj je mamila brojne uzdahe. 

U seriji ju nije baš lako prepoznati jer ima svijetlu kosu i nosi glamurozna izdanja, a sada su objavljene i najnovije fotografije s raskošnog seta. Na jednoj od njih Zrinkin lik leži u okrugloj kadi punoj vode, a prije toga bila je objavljena i fotografija na kojoj pozira s psićem u ruci.

Serija "Moć" nastala je po istoimenom distopijskom romanu autorice Naomi Alderman, a snimanje je započelo 2020. godine, no produkciju je usporila pandemija. Osim Zrinke u njoj se pojavljuju i neka dobro poznata glumačka imena kao što su Toni Collette, John Leguizamo, Auli'i Cravalho, Toheeb Jimoh i drugi.

U Londonu je ovih dana održana i svečana premijera, na kojoj se Zrinka pojavila u prozirnom korzetu, elegantnim crnim hlačama i štiklama u boji kože, a u tom izdanju pokorila je crveni tepih i ponosno pozirala uz kolege iz serije.

Naša Zrinka inače slovi kao jedna od najuspješnijih domaćih glumica i već godinama gradi karijeru u inozemstvu, zbog čega je dobila i nagradu za promicanje hrvatske kulture u svijetu za 2019. godinu. 

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Mazzeo - 1 Georgina Mazzeo - 3 Georgina Mazzeo - 2 Georgina Mazzeo - 4 +8 Georgina Mazzeo - 4 Celebrity Grudi je prekrila dijelovima haljine zbog kojih nije bilo lako skinuti pogled s njih, a svi su se pitali isto pitanje!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Matija i Lu Dedić Matija i Lu Dedić Marina Scotti Marina Scotti +12 Matija Dedić i Marina Scotti Celebrity Unuka Arsena Dedića izrasla je u pravu ljepoticu, a u rijetkom izlasku pažnju je krala i supruga Matije Dedića, evo kako izgledaju te dvije dame!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene