''Sve bliže i bliže...''

Zrinka Cvitešić pohvalila se uspjehom o kojem sanja svaka glumačka zvijezda: "Ovo se pojavilo u Los Angelesu!"

Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić - 2 Zrinka Cvitešić - 4 Zrinka Cvitešić - 1 Zrinka Cvitešić - 3 Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić +19 Zrinka Cvitešić Galerija

Plakat Zrinke Cvitešić objavljen je u jednoj od najpoznatijih ulica Los Angelesa, i to onaj koji promovira njezinu novu seriju "Moć".

Naša proslavljena glumica Zrinka Cvitešić pohvalila se na društvenim mrežama viješću da je plakat s njezinim licem objavljen u Los Angelesu, i to zbog promocije njezine nove serije.

Pogledaj i ovo Zrinka Cvitešić baš kao prava diva Zrinka Cvitešić u haljini s dekolteom do pupka pokorila i New York, gdje je predstavila novi, veliki projekt

"Ovo se pojavilo na Sunset Boulevardu u Los Angelesu. Izgleda da smo sve bliže i bliže", napisala je Zrinka, koju ćemo uskoro gledati u novoj seriji "Moć".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zrinka Cvitesic (@zrinkacvitesicprofile)

"Wow, fantastično!", "Bravo Zrinka", pohvalili su je njezini pratitelji na Instagramu.

Zrinka u seriji izgleda potpuno drugačije nego što smo navikli, a to se vidi i u najnovijem traileru koji je objavljen. Naime, ima dugu plavu kosu koja pristaje njezinu liku Tatiane Moskalev, bivše gimnastičarke i bivše prve dame Moldavije koja ubija svojeg supruga, preuzima vlast i pretvara državu u matrijarhalno carstvo.

Glumica je nedavno i na svojem profilu na Instagramu objavila prvi trailer, a njezini su obožavatelji ostali oduševljeni.

"Bravo", "Svaka čast", "Jedva čekanje", neki su od brojnih pozitivnih komentara koje je Zrinka dobila ispod objave.

Serija "Moć" nastala je po istoimenom distopijskom romanu autorice Naomi Alderman, a glavnu ulogu ima poznata australska glumica Toni Collette, koja glumi gradonačelnicu Seattlea. Snimanje serije započelo je 2020. godine, a produkciju je bila usporila pandemija.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Nemanja Vuković Nemanja Vuković - 11 Nemanja Vuković - 12 Nemanja Vuković - 6 +9 Nemanja Vuković - 7 Celebrity U stravičnoj nesreći poginuo mladi pjevač i zvijezda showa ''Zvezde Granda'', posljednji video koji je objavio dodatno je sve potresao

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Enis i Sabina Bešlagić Enis, Sabina i Asja Bešlagić s Ninom Badrić - 4 Enis, Sabina i Asja Bešlagić s Ninom Badrić - 3 Enis, Sabina i Asja Bešlagić s Ninom Badrić - 2 +11 Enis, Sabina i Asja Bešlagić s Ninom Badrić - 1 Nekad i sad Osvanula stara fotografija Enisa Bešlagića sa suprugom koja se skriva od javnosti, a nevjerojatno je koliko se malo od tada promijenila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene