“Super odluka!”

Zrinka Cvitešić tijekom novog pojavljivanja u javnosti iznenadila jednom promjenom na sebi, evo kakve su reakcije njezinih pratitelja!

Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić Tomislav Miletić/Pixsell 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić - 1 Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić - 3 Zrinka Cvitešić - 1 Zrinka Cvitešić - 2 Zrinka Cvitešić - 3 Zrinka Cvitešić Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić - 5 +23 Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić - 6 Galerija

Zrinka Cvitešić u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog prisustvovala je na petodnevnom festivalu "Dora" gdje je zbog novog imidža ugodno iznenadila sve prisutne.

Glumica Zrinka Cvitešić na pozornici u Lisinskom pročitala je pismo posvećeno skladateljici Dori Pejačević te je sve oduševila svojom novom frizurom.

Pogledaj i ovo Zrinka Cvitešić Predivne obje! Zrinka Cvitešić objavila rijetke fotografije s mamom, nema ju baš naviku pokazivati obožavateljima!

Naime, Zrinka je odlučila dosta skratiti kosu te ju je dodatno ispunila valovima. Fotografije s novom frizurom podijelila je i na svom Instagram profilu.

"Zapravo sam samo tjelesno ovdje, sve što u sebi osjećam kao življenje i doživljavanje lebdi iznad prisutnoga i vidljivoga i u nekoj dubokoj i lijepoj beskonačnosti vidim u zrcalu svoga osjećanja pokretačke snage u liku ljubljenih bića i tisuće sjećanja izranja poput vodencvjetova na glatkoj površini jezera. U tu beskonačnost osjećaje slijede i misli i tamo promišljam svoje najbolje, jer sve što je dobro i veliko izrasta iz ljubavi", citirala je glumica u opisu dio iz pisma posvećenog Dori.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zrinka Cvitesic (@zrinkacvitesicprofile)

"Ti si sunce žareno", "Predivna", "Super friz", "Goriš", samo su neki od komentara, a u nastavku su se nizali emotikoni gorućih vatrica i srca.

Inače, Zrinka je nedavno snimljena na premijeri predstave "Majka hrabrost i njezina djeca" u Varaždinu sa partnerom i bivšim nogometašem Nikom Kranjčarom.

Niko i Zrinka u vezi su od 2014. godine, no detalje privatnog života ne vole otkrivati u javnosti. Par već godinama živi u Londonu gdje Zrinka gradi inozemnu karijeru i uskoro ćemo je moći gledati u britanskoj seriji "The Power", u kojoj je utjelovila jedan od glavnih likova.

Zrinka je prije Nike bila u braku s glazbenikom Hrvojem Rupčićem, a on iz braka sa Simonom Fistrić ima kćer Loru.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Black - 2 Luke Black - 1 Luke Black - 4 Luke Black - 3 +7 Luke Black - 4 Celebrity Srbija je odabrala svog predstavnika na Eurosongu, evo tko je mladić koji je pomeo konkurenciju

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Suzana Mančić - 1 Suzana Mančić - 3 Suzana Mančić - 4 Suzana Mančić - 6 +16 Suzana Mančić - 2 Zanimljivosti Bivša loto djevojka progovorila je o svojoj ljepoti i fotografiranju za duplericu: "Samo posebne žene se mogu slikati za Playboy"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene