tajnoviti par

Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar nisu preskočili važne događaje u Zagrebu, no jednim potezom su iznenadili

Zrinka Cvitešić - 2 Zrinka Cvitešić - 2 Davorin Višnjić/Pixsell 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić - 1 Niko Kranjčar - 1 Zrinka Cvitešić - 2 Niko Kranjčar - 2 Zrinka Cvitešić - 3 Niko Kranjčar - 3 Zrinka Cvitešić - 4 Niko Kranjčar - 4 Niko Kranjčar - 5 Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) +2 Zrinka Cvitešić (Foto:Getty Images) Galerija

Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić pojavili su se odvojeno na dva različita događaja u Zagrebu koja su se održala u istom danu.

Glumicu Zrinku Cvitešić (42) i nogometaša Niku Kranjčara (37) rijetko imamo priliku vidjeti u javnosti.

Pogledaj i ovo Zrinka Cvitešić Ma skroz drugačija Sjećate se Zrinke Cvitešić kao plavuše s dječačkom frizurom? S ovakim imidžom ju danas teško možemo zamisliti!

Osim što čuvaju svoju privatnost, par već godinama živi u Londonu, gdje ona gradi inozemnu karijeru, no zadnjih dana borave u Zagrebu.

A iako su inače nerazdvojni i jedno su drugom najveća podrška, sada su se odvojeno pojavili na dva različita događaja koja su se održala u istom danu.

Zrinka je bila u Botaničkom vrtu na konferenciji za medije o važnosti pčela za naš ekosustav, što nije htjela propustiti s obzirom na to da glumi u predstavi "Povijest pčela". Za tu je prigodu obukla elegantno bijelo odijelo koje je upotpunila šeširom iste boje.

Niko se, pak, kasnije istog dana pojavio na pretpremijeri filma "Generacija '82" na kojoj su se okupili još neki naši poznati nogometaši, kao i "trener svih trenera" Miroslav Ćiro Blažević, a dodijeljena su i priznanja legendarnoj generaciji Dinama iz '82.

Iza Nike je teška godina u kojoj je ostao bez svojeg oca, legendarnog Zlatka Cice Kranjčara, na čijoj je komemoraciji održao emotivan govor koji će se pamtiti još dugo.

Inače, Zrinka i Niko u vezi su od 2014. godine, a detalje privatnog života ne vole otkrivati u javnosti. Zrinka je prije Nike bila u braku s glazbenikom Hrvojem Rupčićem, a on iz braka sa Simonom Fistrić ima kćer Loru.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson - 3 Rebel Wilson - 1 Rebel Wilson - 5 Rebel Wilson - 4 +7 Rebel Wilson - 2 Celebrity Bivša punašna slatkica pokazala nikad tanji struk, ali i bujni dekolte, kojeg se ipak ne odriče!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić - 3 Borna Kotromanić - 4 Borna Kotromanić - 1 +3 Borna Kotromanić - 3 Celebrity Još jedno hrabro izdanje jedne od najbogatijih Hrvatica: Hvali se vitkom figurom, a svi su primijetili i što je preskočila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene