Izgleda top!

Bivša punašna slatkica pokazala nikad tanji struk, ali i bujni dekolte, kojeg se ipak ne odriče!

Rebel Wilson Rebel Wilson Afp 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson - 3 Rebel Wilson - 1 Rebel Wilson - 5 Rebel Wilson - 4 Rebel Wilson - 2 Rebel Wilson Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Rebel Wilson (Foto: Getty) Rebel Wilson (Foto: Getty) +1 Rebel Wilson (Foto: Instagram) Galerija

Rebel Wilson zablistala je na premijeri svojeg novog filma "Senior Year" u Los Angelesu, na kojoj je pokazala zavidnu liniju.

Glumica i komičarka Rebel Wilson donijela je dašak glamura starog Hollywooda stigavši na premijeru komedije "Senior Year", u kojoj igra glavnu ulogu, a koja je održana u Los Angelesu.

Pogledaj i ovo Meghan Markle Hm... Glumačka zvijezda podijelila detalje susreta s Harryjem i Meghan, pa otkrila kakav joj je dojam ostavila Meghan, a on nije baš bio najbolji

42-godišnja glumica prošetala je crvenim tepihom u blistavoj zelenoj haljini s otvorenim ramenima koja je naglasila njezinu nikad vitkiju liniju i tanki struk, ali i bujni dekolte, koji se našao u prvom planu.

Rebel u posljednje vrijeme izaziva divljenje gdje god da se pojavi i u bilo kakvom izdanju zbog toga što je izgubila nevjerojatnih 35 kilograma u posljednje dvije godine nakon što donijela odluku o zdravijem i kvalitetnijem načinu života.

U jednom od intervjua otkrila je kako je tajna njezine vitke figure šetnja, a ne sati provedeni u teretani na spravama. Liječnik kod kojeg je išla prije dijete i treninga rekao joj je da počne šetati jer je to najbolji način da skine nakupljene kilograme, prenosi Daily Mail.

"Rebel, samo šetaj. To ne moraju biti naporni treninzi, ne treba biti previše intenzivno, samo da je konstantno šetanje po sat vremena dnevno. Tako mi je liječnik savjetovao i toga sam se držala", ispričala je simpatična glumica.

Simpatična Australka karijeru je izgradila u komedijama poput "Na putu do zvijezda", "Djeveruše" i "Kako biti solo", a njezin najnoviji film "Senior Year" počinje s prikazivanjem 13. svibnja.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Lindsey Vonn i Diego Osori - 3 Lindsey Vonn i Diego Osori - 2 Lindsey Vonn i Diego Osori - 1 +0 Lindsey Vonn Celebrity Zbog otkopčanih gumbića i vrućih hlačica za jednom od najljepših sportašica svi su se okretali, dugo je nismo vidjeli u javnosti!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ronela Hajati Ronela Hajati Ronela Hajati Ronela Hajati +6 Ronela Hajati Celebrity Bujna Albanka u majušnom kostimu zapalila pozornicu Eurosonga i postavila ljestvicu visoko odmah na početku natjecanja

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene