A ima i novog dečka?

Zbog otkopčanih gumbića i vrućih hlačica za jednom od najljepših sportašica svi su se okretali, dugo je nismo vidjeli u javnosti!

Lindsey Vonn Lindsey Vonn Provjereno 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Lindsey Vonn i Diego Osori - 3 Lindsey Vonn i Diego Osori - 2 Lindsey Vonn i Diego Osori - 1 +0 Lindsey Vonn Galerija

Lindsey Vonn snimljena je u izlasku s Diegom Osorijem, u kojeg se, prema pisanju stranih medija, zaljubila.

Umirovljena američka skijašica, koja nosi i titulu jedne od najljepših sportašica, 37-godišnja Lindsey Vonn snimljena je nakon dugo vremena u javnosti, i to u izlasku sa svojim navodnim novim dečkom, glumcem Diegom Osorijem.

Pogledaj i ovo Lindsey Vonn (Foto: AFP) Najseksi skijašica Teško je vjerovati da su ovu ženu posramljivali zbog izgleda, sad se s hejterima obračunala u sićušnom bikiniju

Lindsey i Diego snimljeni su ispred jednog popularnog restorana u Miamiju, a ona se potrudila da bude primijećena, i to zahvaljujući odvažnom outfitu. Za tu je priliku odabrala vruće hlačice i svilenu košulju, a odlučila je otkopčati nekoliko gumbića tako da joj se jasno vidio i crni grudnjak.

Lindsey je 2020. godine okončala zaruke i vezu s hokejašem P.K.-om Subbanom i o njezinom se ljubavnom životu nakon toga malo znalo. Prije njega bila je u braku s kolegom skijašem Thomasom Vonnom, od kojeg se razvela nakon četiri godine braka i zadržala je njegovo prezime, a imala je i romansu sa slavnim igračem golfa Tigerom Woodsom.

Sa Subbanom je ostala u prijateljskim odnosima, što su potvrdile i njegove riječi nakon raskida zaruka, a to je zapravo iznenadilo njihove obožavatelje jer su svi očekivali da će stati pred oltar.

"Lindsey je jedna od najljubaznijih i najbrižnijih osoba koje poznajem. Uvijek ću cijeniti vrijeme koje smo proveli zajedno kao par i mnogo smijeha koji smo dijelili", napisao je u to vrijeme na Instagramu, a ona se nadovezala i rekla da će ga uvijek poštovati i cijeniti jer je dobar čovjek.

Iako možda zvuči nevjerojatno, Lindsey je često bila na meti kritika upravo zbog fotografija u badićima koje često voli objavljivati na društvenim mrežama. Dobila je kritike da je premišićava, no ne krije koliko je ponosna na svoje tijelo i formu, na kojoj je naporno radila.

"Možete me osuđivati ako želite, no ja sam jako puno radila u teretani i brinula se o sebi, pa ću objaviti nekoliko fotki u bikiniju jer sam ponosna na sebe", napisala je jednom prilikom uz fotografije u žutom minijaturnom bikiniju s tangicama koje je objavila na Instagramu.

Zato je jednom prilikom i prozvala sve koji su je posramljivali zbog toga te je tada priznala kako su je ružni komentari povrijedili.

"Nedavno sam objavila puno fotki u badićima, što je puno strašnije nego što se čini. Čak i kao sportašica ne mogu se obraniti od okrutnih komentara i medijskih napisa o svom tijelu i priznajem da me to često boli. Ja sam normalna osoba i ponekad, kad se pogrbim, trbuh mi nije ravan, na stražnjici imam celulit i ne popunjavam baš najbolje gornji dio svojeg kupaćega", objasnila je.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Linda Evangelista Linda Evangelista (Foto: AFP) Linda Evangelista (Foto: AFP) +0 Linda Evangelista Nekad i sad Nekad jedna od najljepših žena godinama se skriva od javnosti zbog zahvata koji ju je deformirao, nedavno je ispričala gdje je krenulo po zlu

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ronela Hajati Ronela Hajati Ronela Hajati Ronela Hajati +6 Ronela Hajati Celebrity Bujna Albanka u majušnom kostimu zapalila pozornicu Eurosonga i postavila ljestvicu visoko odmah na početku natjecanja

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene