Uvijek u centru pozornosti

Još jedno hrabro izdanje jedne od najbogatijih Hrvatica: Hvali se vitkom figurom, a svi su primijetili i što je preskočila!

Borna Kotromanić - 1 Borna Kotromanić - 1 Robert Anić/Pixsell 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić - 3 Borna Kotromanić - 4 Borna Kotromanić - 1 Borna Kotromanić - 3 Borna Kotromanić (Foto: Goran Perešin) Borna Kotromanić +0 Borna Kotromanić - 1 Galerija

Borna Kotromanić pojavila se na jednom događanju u Zagrebu u pripijenom kombinezonu koji je malo toga prepustio mašti.

Borna Kotromanić poznata je po svojem odvažnom i osebujnom stilu te gdje god se pojavi ne prolazi neopaženo.

Pogledaj i ovo Borna Kotromanić (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Zaljubljenica u modu Bivša supruga jednog od najbogatijih Hrvata na modnu reviju stigla u prozirnom kombinezonu

Tako je ukrala pozornost i na jednom događaju u Zagrebu, na kojem se pojavila u hrabrom izdanju koje je malo toga prepustilo mašti.

Borna je za ovu prigodu obukla pripijeni bež kombinezon u kojem je naglasila vitku figuru, a bilo je posve očito i da je preskočila grudnjak.

Nasmiješena od uha do uha, spremno je pozirala fotografima, a društvo su joj pravili njezini psići.

Inače, Borna se može pohvaliti titulom jedne od najbogatijih Hrvatica, koju je stekla nakon razvoda od multimilijunaša Luke Rajića 2004. godine.

Bivši supružnici imaju sinove Bornu, Luku i Frana, a Kotromanić je četvrtog sina Rafaela dobila 2009. s biznismenom Ronom Haleom.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson - 3 Rebel Wilson - 1 Rebel Wilson - 5 Rebel Wilson - 4 +7 Rebel Wilson - 2 Celebrity Bivša punašna slatkica pokazala nikad tanji struk, ali i bujni dekolte, kojeg se ipak ne odriče!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ronela Hajati Ronela Hajati Ronela Hajati Ronela Hajati +6 Ronela Hajati Celebrity Bujna Albanka u majušnom kostimu zapalila pozornicu Eurosonga i postavila ljestvicu visoko odmah na početku natjecanja

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene