Imala je 48 godina

Bivša loto djevojka progovorila je o svojoj ljepoti i fotografiranju za duplericu: "Samo posebne žene se mogu slikati za Playboy"

Suzana Mančić - 5 Suzana Mančić - 5 Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Suzana Mančić - 1 Suzana Mančić - 3 Suzana Mančić - 4 Suzana Mančić - 6 Suzana Mančić - 2 Suzana Mančić - 1 Suzana Mančić Suzana Mančić s kćeri Natalijom Suzana Mančić - 2 Suzana Mančić - 3 +10 Suzana Mančić - 1 Galerija

Suzana Mančić gostovala je u jednoj regionalnoj emisiji gdje je otvoreno progovorila o predrasudama koje je mnoštvo puta osjetila na svojoj koži.

Nekadašnja seks bomba Suzana Mančić sa 48 godina odbila se fotografirati za hrvatski 'Playboy', no prihvatila je to učiniti za srpski.

Pogledaj i ovo Suzana Mančić - 2 dekolte u prvom planu Seks-bomba bivše Jugoslavije u Zagrebu dobila nagradu: ''Statusa seks-simbola nije mi dosta, od mene ne zahtijeva ništa osim da se pojavim i izgledam dobro''

Sada je odlučila javnosti ispričati sve uvrede na koje je tada nailazila i koje će teško moći zaboraviti.

Iako je i ranije dobivala mnoštvo ponuda da pozira za neku od duplerica, odbijala je jer nije bila spremna. U jednoj regionalnoj emisiji odlučila je ispričati kako se odlučila fotografirati baš za srpski Playboy.

Sve je započelo tako što joj je došla najpoznatija regionalna novinarka  Duška Jovanić i rekla: "Samo posebne žene se mogu fotografirati za Playboy". 

Suzana kaže kako je to za nju bilo nešto potpuno novo te da se cijeli život divila tim ženama iz duplerice, točnije njihovoj hrabrosti i ljepoti. Tada je odlučila da će i ona to napraviti. I sama je očekivala da će krenuti brdo napda i predrasuda sa svih strana, međutim nije očekivala toliko lošu lavinu komentara.

Podsjetimo, 2018. udala za Simeona Ocomokosa, grčkog bankara kojeg ljubi dugi niz godina. Suzana i Simeon svoje sudbonosno da izrekli su u njegovoj domovini – Grčkoj. Zemlja je to u koju Mančić često odlazi te uvijek ističe kako joj je Grčka jedna od najdražih zemalja na svijetu.

Par je dugo najavljivao da bi se mogli vjenčati, no to su učinili tek nakon 18 godina ljubavi.

A njezin su život obilježile eksplicitne snimke koje su izašle na vidjelo prije puno godina. One je, kaže, nisu uništile.

"Prvi put da sam htjela da me nema. Htjela sam se probuditi nakon 20 godina, ali naravno, život ide dalje. Isplačeš se, izvrištiš da te nitko ne vidi i digneš glavu, duboko udahneš te zakoračiš na ulicu, gdje te čekaju neugodna iznenađenja", rekla je za Blic. Dodala je kako je sretna što su svi nakon tog velikog incidenta ostali normalni.

"Dosta je bilo plakanja. Ja imam dvoje djece, koje su sada tinejdžerice. Sada mogu reći hvala Bogu što smo svi mi ostali normalni i što smo to preživjeli. Da je bilo lako, nije. Da je bilo odvratno, je", kazala je te dodala kako neće nikada saznati tko joj je to napravio. Ipak, smatra kako je to napravila osoba za koju nikada nije posumnjala da bi to mogla biti.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Mešin i Tamara Loos - 2 Igor Mešin i Tamara Loos - 1 Igor Mešin i Tamara Loos - 5 Igor Mešin i Tamara Loos - 4 +19 Igor Mešin i Tamara Loos - 3 Celebrity Igor Mešin otkrio zašto će se prepustiti u ruke Marka Grubnića, jednom stvari ga je uspio ostaviti bez teksta: "Dobro je to shvatio"

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Black - 2 Luke Black - 1 Luke Black - 4 Luke Black - 3 +7 Luke Black - 4 Celebrity Srbija je odabrala svog predstavnika na Eurosongu, evo tko je mladić koji je pomeo konkurenciju

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene