nije joj bilo lako

Najpoznatija loto-djevojka bivše države progovorila o eksplicitnim snimkama koje su joj promijenile život

Suzana Mančić - 2 Suzana Mančić - 2 In Magazin 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Suzana Mančić - 2 Suzana Mančić - 3 Suzana Mančić (FOTO: Instagram) Suzana Mančić (FOTO: Instagram) Suzana Mančić (FOTO: Instagram) +0 Suzana Mančić (FOTO: Instagram) Galerija

Suzana Mančić osvrnula se na najteži period u svom životu, a istaknula je kako je često plakala u tom trenutku.

Najpoznatija loto-djevojka bivše države Suzana Mančić progovorila je i objavljivanju njezinih eksplicitnih snimaka, a priznala je da joj je to promijenilo život. Kaže kako joj je to bio najgori period života.

Pogledaj i ovo Suzana Mančić prisjetila se prošlosti Suzana Mančić pričala o blagdanima pa se umalo rasplakala: "Ja vjerujem u dobrotu, istinu i pravdu''

"Prvi put da sam htjela da me nema. Htjela sam se probuditi nakon 20 godina, ali naravno život ide dalje. Isplačeš se, izvrištiš da te nitko ne vidi i digneš glavu, duboko udahneš te zakoračiš na ulicu gdje te čekaju neugodna iznenađenja", rekla je za Blic. Dodala je kako je sretna što su svi nakon tog velikog incidenta ostali normalni.

"Dosta je bilo plakanja. Ja imam dvoje djece, koje su sada tinejdžerice. Sada mogu reći hvala Bogu što smo svi mi ostali normalni i što smo to preživjeli. Da je bilo lako, nije. Da je bilo odvratno, je", kazala je te dodala kako neće nikada saznati tko joj je to napravio. Ipak, smatra kako je to napravila osoba za koju nikada nije posumnjala da bi to mogla biti.

"Nikada nije onaj na koga sumnjaš, već onaj na kojeg nikada nisi posumnjao", ispričala je Mančić.

Inače, legendarna se voditeljica 2018. udala za Simeona Ocomokosa, grčkog bankara kojeg ljubi dugi niz godina. Suzana i Simeon svoje sudbonosno da izrekli su u njegovoj domovini – Grčkoj. Zemlja je to u koju Mančić često odlazi te uvijek ističe kako joj je Grčka jedna od najdražih zemalja na svijetu.

Par je dugo najavljivao da bi se mogli vjenčati, no to su učinili tek nakon 18 godina ljubavi.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Borna Kotromanić (Foto: PR) Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica pobrinula se da je svi gledaju u haljini kakvu bi se malo koja žena usudila obući

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Karlo Rusan i Maja Šuput - 6 Igor Mešin i Maja Šuput - 5 Igor Mešin i Maja Šuput - 3 +0 Igor Mešin i Maja Šuput - 1 Celebrity Bloom slavi prvi rođendan sa stilom, ponosna mama Maja Šuput pokazala je djelić raskošne atmosfere!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene