fešta u restoranu

Bloom slavi prvi rođendan sa stilom, ponosna mama Maja Šuput pokazala je djelić raskošne atmosfere!

Maja Šuput Maja Šuput Nova TV 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Karlo Rusan i Maja Šuput - 6 Igor Mešin i Maja Šuput - 5 Igor Mešin i Maja Šuput - 3 +0 Igor Mešin i Maja Šuput - 1 Galerija

Maja Šuput na Instagramu je objavila fotografije i snimke s proslave prvog rođendana njezina sinčića Blooma.

 

Pogledaj i ovo Maja Šuput Wow! Pogledajte luksuz u kojem Maja Šuput uživa na našem moru, za boravak tamo se i posebno dotjerala!

Pjevačica Maja Šuput, koju gledamo i kao voditeljicu showa "Ples sa zvijezdama", priredila je veliko slavlje povodom prvog rođendana njezina sinčića Blooma.

Dječak je 17. ožujka napunio godinu dana, što ponosna mama Maja nije propustila zabilježiti na svojem Instagramu, a sada je podijelila i djelić atmosfere s raskošne proslave u jednom zagrebačkom restoranu.

"Slavlje može početi", napisala je Šuput uz fotografiju s proslave na kojoj je sređena pozirala sa sinom i suprugom Nenadom Tatarinovim, a u pričama na Instagramu objavila je i video u kojem je pokazala da je restoran ukrašen balonima i plišanim medvjedićima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Sorry, ali Bloom je najzgodniji", proučila joj je ispod fotke Nina Badrić, dok je Bojana Gregorić Vejzović komentirala da su lijepa obitelj, a Bloom je dobio još puno zakašnjelih rođendanskih čestitki.

Podsjetimo, Maji je Bloom prvo dijete, a rodila ga je putem carskog reza te se u kratkom roku vratila u top-formu.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Borna Kotromanić (Foto: PR) Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica pobrinula se da je svi gledaju u haljini kakvu bi se malo koja žena usudila obući

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene