Pobjednik beovizije

Srbija je odabrala svog predstavnika na Eurosongu, evo tko je mladić koji je pomeo konkurenciju

Luke Black Luke Black Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Black - 2 Luke Black - 1 Luke Black - 4 Luke Black - 3 Luke Black - 4 Luke Black - 5 Luke Black - 1 Luke Black - 2 Luke Black - 3 Luke Black - 1 +1 Luke Black - 2 Galerija

Luke Black pobjednik je Beovizije, nakon što su se zbrojili glasovi publike i žirija. Pobjednička pjesma zove se ''Samo mi se spava'', a ima određenu simboliku i snažnu poruku.

Luke Black pobjednik je ovogodišnje Beovizije i predstavljat će Srbiju na Eurosongu ove godine u Liverpoolu s pjesmom ''Samo mi se spava''. 

Pogledaj i ovo Verka Serduchka nezaboravna ličnost Pogledajte kako izgleda čovjek iza eurovizijske legende Verke Serduchke, u svakodnevnom izdanju teško biste ga prepoznali!

Kako je Luke objasnio, inspiraciju za pjesmu dobio je još u vrijeme korone, a sam tekst pjesme i govori o situaciji koja se događala zadnjih godina, kolektivnom buđenju i kako ne smijemo žmiriti na zlo.

Pravo ime Luke Blacka je Luka Ivanović, a rođen je u Čačku i živi u Londonu. Inače se o njemu malo toga zna, pa ga u srpskim medijima opisuju kao misterioznog, a zanimljivo je da je Luka jako popularan u Kini.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Mešin i Tamara Loos - 2 Igor Mešin i Tamara Loos - 1 Igor Mešin i Tamara Loos - 5 Igor Mešin i Tamara Loos - 4 +19 Igor Mešin i Tamara Loos - 3 Celebrity Igor Mešin otkrio zašto će se prepustiti u ruke Marka Grubnića, jednom stvari ga je uspio ostaviti bez teksta: "Dobro je to shvatio"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić Lidija Bačić - 1 +26 Lidija Bačić - 1 Celebrity Lidija Bačić objavila fotografiju u toplesu, pa izazvala raspravu na Instagramu, nisu svi bili zadovoljni prizorom!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene