''Sve si pokazala...''

Lidija Bačić objavila fotografiju u toplesu, pa izazvala raspravu na Instagramu, nisu svi bili zadovoljni prizorom!

Lidija Bačić Lidija Bačić Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić Lidija Bačić - 4 +20 Lidija Bačić - 2 Galerija

Lidija Bačić objavila je još jednu u nizu svojih golišavih fotografija na društvenim mrežama.

Pjevačica Lidija Bačić sklona je objavljivanju vrućih fotografija na Instagram profilu u kojima ističe svoje bujne atribute, ali i besprijekornu liniju.

Pogledaj i ovo Lidija Bačić - 1 "Sve ljepša i ljepša" Lile je uvukla svoje raskošne dijelove tijela u crni kombinezon, no jedan dio ipak je izmaknuo kontroli: "Bog ti je sve dao, ljepotice"

Ovoga puta objavila je fotografiju na kojoj pozira bočno bez grudnjaka, a grudi je s prednje strane prekrila rukama. Na usnama se isticao crveni ruž, a kosu je raspustila.

"Tijelo kao pjesma", napisala je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LIDIJA BACIC LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile)

"Jako si seksi", "Predivno tijelo", "Mmm", "Super si", "Blistaš", bili su neki od komentara oduševljenih fanova, no među nizom takvih našli su se i oni manje lijepi komentari. 

Naime, neki od pratitelja smatraju da Lidija pretjeruje s golotinjom pa je ova objava za njih bila previše:

"Sve si pokazala", "Tvoje tijelo ti koristi očito samo za promociju", "Ovo ti baš i nije trebalo".

Lidija je nedavno za IN magazin progovorila o svojem ljubavnom životu.

"Pa, to već nekako godinama zadržavam za sebe. Neki vole pričati, neki ne. Ja više volim o sebi i o svojem poslu. Ali lijepo mi je, to je to. Jednog dana kad se odlučim udati, onda će svi znati. Dok to još nije finalno, da znamo da je to to za udaju – neću ništa pričati", rekla je Lile.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Pecotić i Silvija Dvornik - 1 Marko Pecotić i Silvija Dvornik - 2 Marko Pecotić i Silvija Dvornik - 3 Marko Pecotić i Silvija Dvornik - 4 +26 Marko Pecotić i Silvija Dvornik - 5 Celebrity Odlično raspoloženi Marko Pecotić i njegova Silvia izmjenjivali su nježnosti na splitskoj rivi, znatiželjni fotografi nimalo im nisu smetali!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović i Petar Grašo - 3 +29 Danijela Martinović i Petar Grašo - 4 Celebrity Procurila fotografija novog muškarca kojeg ljubi Danijela Martinović, a zanimljiv je i hobi kojim se bavi pored profesionalne karijere

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene