''Kraljica Hrvatske i Splita''

Lidija Bačić novom izazovnom fotkom opet je uspjela iznenaditi fanove, njezin najjači adut opet je u prvom planu, i to u zanimljivom bodiju!

Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 2 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić Lidija Bačić - 4 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 6 Lidija Bačić - 4 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić Lidija Bačić - 3 +21 Lidija Bačić Galerija

Lidija Bačić objavila je novu fotografiju pokraj klavira, a u prvi plan došla je njezina guza u zanimljivom bodiju.

Lidija Bačić pohvalila se novom fotografijom na društvenim mrežama te je ponovno uspjela raspametiti obožavatelje iako su navikli na njezina golišava izdanja.

Pogledaj i ovo Lidija Bačić - 4 i stas i glas! Lile se utegnula u mini haljini za nastup u Beogradu, istaknula je utegnutu figuru kojom se rado voli pohvaliti!

Lile je odabrala pozirati pokraj klavira, no on uopće nije došao do izražaja jer je pjevačica na sebi nosila samo bodi zebrastog uzorka u kojem se isticala njezina oblikovana stražnjica te duge vitke noge u crnim štiklama.

''Poput skulpture'', napisala je u opis Lidija.

''Komad iz snova'', ''Koja ljepota'', ''Kraljica Hrvatske i Splita'', ''Najljepša ženo'', nisu je prestali hvaliti pratitelji u komentarima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LIDIJA BACIC LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile)

A mnogi bi htjeli i svakodnevno gledati takvu Lidiju u svome domu.

Ima li tko u njezinu životu s takvim privilegijama, otkrila je nedavno za IN magazin.

"Pa, to već nekako godinama zadržavam za sebe. Neki vole pričati, neki ne. Ja više volim o sebi i o svojem poslu. Ali lijepo mi je, to je to. Jednog dana kad se odlučim udati, onda će svi znati. Dok to još nije finalno, da znamo da je to to za udaju – neću ništa pričati", rekla je Lile.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Vukičević - 3 Lidija Vukičević - 4 Lidija Vukičević - 2 Lidija Vukičević - 5 +19 Lidija Vukićević - 1 Celebrity Violeta iz ''Boljeg života'' u crvenom donjem rublju zauzela seksi pozu, kako je moguće da ova žena ima 60 godina?

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Gordana Boban u seriji Lud, zbunjen, normalan Gordana Boban u seriji Lud, zbunjen, normalan Gordana Boban - 1 Gordana Boban - 2 +5 Gordana Boban - 3 Nekad i sad Sjećate se Ivane iz "Lud, zbunjen, normalan"? Pogledajte koliko se promijenila otkako smo je gledali u kultnoj seriji!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene