"Lillegalno"

Lidija Bačić utegnuta u haljinicu od lateksa oblinama raspametila obožavatelje: "Djevojka iz snova!"

Lidija Bačić Lidija Bačić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 4 Lidija Bačić - 5 Lidija Bačić - 6 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 4 +19 Lidija Bačić Galerija

Lidija Bačić zapalila je Instagram fotografijom na kojoj pozira u pripijenoj haljinici od lateksa.

Pjevačica Lidija Bačić, osim po glazbi, poznata je i po izazovnim izdanjima i golišavim fotografijama koje dijeli na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Lidija Bačić - 4 "Opa, baš si zgodna" Lile u jednom od najkarćih minjaka istaknula bujne obline: "Žena za sva vremena"

Sada je svoje pratitelje na Instagramu počastila fotkom na kojoj pozira u pripijenoj haljinici od lateksa, koja je savršeno naglasila njezine ženstvene obline, a kombinirala ju je i sa seksi visokim čizmama.

"Lillegalno", napisala je u opisu fotke kojom je izazvala lavinu reakcija.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli LIDIJA BACIC LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile)

"Ilegalno dobra", "Boginja", "Savršena", "Djevojka iz snova", "Prekrasna dama u crvenom", "Splitski anđeo", samo su neki od brojnih komplimenata koje je dobila ispod fotke, koja je prikupila i oko 10 tisuća lajkova.

Lidija je nedavno na Instagramu objavila i jednu fotku na kojoj je pokazala golu stražnjicu, a prije toga je progovorila o svojem ljubavnom statusu.

"Pa, to već nekako godinama zadržavam za sebe. Neki vole pričati, neki ne. Ja više volim o sebi i o svojem poslu. Ali lijepo mi je, to je to. Jednog dana kad se odlučim udati, onda će svi znati. Dok to još nije finalno, da znamo da je to to za udaju – neću ništa pričati", rekla je Lile za IN magazin.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 3 Severina - 4 Severina - 1 Severina i majka Ana +26 Severina Celebrity Sevka pozirala i istaknula svoje vitke noge, no jedan je pratitelj primijetio nešto drugo: ''Malo su isfušarili...''

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Vladimir Posavec Tušek i Momčilo Otašević Jelena Perčin i Momčilo Otašević Jelena Perčin i Momčilo Otašević Jelena Perčin i Momčilo Otašević +13 Momčilo Otašević i Jelena Perčin Celebrity Momčilo Otašević o očinstvu i svojoj najvećoj mani: ''Ima jedna fora, samo se ugrizem za jezik ili obraz!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene