ma, je li ovo moguće?

Lidija Bačić sve je pomalo iznenadila pojavom u kombinaciji na koju kod nje nismo uopće navikli!

Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 3 Ranko Šuvar/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 4 Lidija Bačić - 6 Lidija Bačić - 4 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 +19 Lidija Bačić - 4 Galerija

Lidija Bačić plijenila je poglede na premijeri filma "Babylon" u Zagrebu zbog svojeg, za nju netipičnog, seksi izdanja.

Naša atraktivna pjevačica Lidija Bačić plijeni poglede gdje god se pojavi, a tako je bilo i na premijeri filma "Babylon" u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Lidija Bačić - 4 "Opa, baš si zgodna" Lile u jednom od najkarćih minjaka istaknula bujne obline: "Žena za sva vremena"

Lile je za tu prigodu obukla uske traperice i majicu s dekolteom preko koje je nosila kratku kožnu jaknu, a utegnuto izdanje savršeno je naglasilo njezine ženstvene obline.

Iako je poznata po golišavosti, potvrdila je i da ne mora otkriti puno kože kako bi ukrala pažnju, i to nakon što je zapalila Instagram fotkom na kojoj je pokazala stražnjicu.

Pjevačica je nedavno je za IN magazin progovorila i o svojem ljubavnom statusu.

"Pa, to već nekako godinama zadržavam za sebe. Neki vole pričati, neki ne. Ja više volim o sebi i o svojem poslu. Ali lijepo mi je, to je to. Jednog dana kad se odlučim udati, onda će svi znati. Dok to još nije finalno, da znamo da je to to za udaju – neću ništa pričati", rekla je Lile.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić - 3 Borna Kotromanić - 4 Borna Kotromanić - 5 +23 Borna Kotromanić - 2 Celebrity Golišavo izdanje jedne od najbogatijih Hrvatica: Prozirna tkanina otkrila je više od očekivanog, nemoguće je bilo ne okrenuti se za njom!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll i Drake - 1 Ivana Knoll - 1 +26 Ivana Knoll - 2 Celebrity Knoll iznenadila fotografijom na kojoj je obučena od glave do pete, no i u ovom sportskom izdanju mamila je poglede!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene