Iznenađenje!

Knoll iznenadila fotografijom na kojoj je obučena od glave do pete, no i u ovom sportskom izdanju mamila je poglede!

Ivana Knoll Ivana Knoll Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll i Drake - 1 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 6 Ivana Knoll - 7 Ivana Knoll Ivana Knoll +20 Ivana Knoll - 1 Galerija

Ivana Knoll uživa u putovanjima, a ovoga puta odlučila je posjetiti Španjolsku, te se od tamo javila u potpuno ležernoj kombinaciji.

Naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll javila se na Instagramu iz Španjolske i pokazala kako tamo provodi vrijeme.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll - 2 Spremna je za Euro! Knoll se možda preselila u Ameriku, ali Hrvatsku ne zaboravlja, ovako je našim nogometašima čestitala na pobjedi!

Pozirala je prelazeći cestu u crnom sportskom kompletiću na koji je kombinirala zlatne štikle. Sve poglede usmjerila je upravo na svoje duge i zgodne noge, a neprimjetno nije mogla proći ni njezina zavodnička figura.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

"Kakve noge", "Želim još ovakvih fotografija", "Prezgodna", "Danas si samo noge radila", "Savršena", "Preslatka", samo su neki od komentara koji su se nizali u nastavku ispod objave.

Na Instagramu se pohvalila još i izlascima u Španjolskoj i pokazala kako se dobro zabavlja, a nije skrivala ni da su je pred sam ulazak u klub fotografirali paparazzi.

Podsjetimo, Ivana je privlačila pozornost u Katru gdje je navijala za naše reprezentativce u zavodljivim modnim kombinacijama. Nakon toga neko je vrijeme bila u Miamiju, u kojem se provodila u društvu svjetskih faca poput Leonarda DiCaprija, Jamieja Foxxa i Drakea, a nije uspjela prošetati neopaženo ni New Yorkom.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Doležal Sanja Doležal Sanja Doležal i Nina Badrić Sanja Doležal +20 Sanja Doležal Nekad i sad Sjećate li se zaštitnog znaka Sanje Doležal iz 2000-ih? Danas ga se odrekla, a mnogi se slažu da nikada nije izgledala bolje!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus Nives Celzijus - 2 +29 Nives Celzijus - 1 Celebrity Oskudni odjevni predmet bacio je u prvi plan Nivesin atribut kojim se obožava hvaliti: ''Pijesak na guzi i sjaj u oku''

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene