"Zločesta ili dobra?"

Lidija Bačić u grudnjaku i vrućim hlačicama zavodljivo se naslonila i istaknula atribute: "Da sam bar ja taj zid"

Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić/Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić - 4 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić Lidija Bačić +21 Lidija Bačić Galerija

Lidija Bačić objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj pozira u grudnjaku i kratkim hlačicama, pa izazvala divljenje svojih obožavatelja.

Za našu pjevačicu Lidiju Bačić nema odmora ni tijekom božićnih praznika, a između brojnih nastupa pjevačica je pronašla vremena da na svom profilu na Instagramu objavi i fotografiju kojom će svojim obožavateljima zagrijati hladne dane.

Pogledaj i ovo Lidija Bačić - 1 "Sve ljepša i ljepša" Lile je uvukla svoje raskošne dijelove tijela u crni kombinezon, no jedan dio ipak je izmaknuo kontroli: "Bog ti je sve dao, ljepotice"

Lidija je s njima podijelila fotografiju na kojoj pozira samo u grudnjaku i vrućim traper-hlačicama, a upitala ih i je za mišljenje.

"Zločesta ili dobra?" napisala je uz fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LIDIJA BACIC LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile)

"Uvijek zločesta", "Ni jedno ni drugo, nego najbolja", "Da sam bar taj zid", "Predivna božica", "Pomalo oboje", Seksi žena", "Jednostavno savršena", "Prekrasna žena", odgovorili su joj u komentarima.

Lidija je nedavno objavila video u kojem izazovno pleše na svoju pjesmu "Prokleto dobro ljubiš", a pratitelji nikako nisu mogli zaobići njezin outfit. Naime, Lile je odjenula pripijenu kratku haljinicu koja je istaknula njezine bujne atribute. Bež salonke i crveni ruž na usnama dodatno su začinili cjelokupni modni izgled.

"Video koji je zapalio Instagram! Top si, Lille!", "Ovo je za spot!", "Prezgodna, prelijepa", "A ti dobro miješaš", "Kao da te je sami Gospod Bog za sebe stvarao!", samo su neki od komentara.

Lidija je ovih dana pokazala i kako za nju nema zime pa je pozirala u dvodijelnom badiću i čipkastom ogrtaču, koji su u prvi plan stavili njezinu bujnu stražnjicu i noge.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Mark Wahlberg - 2 Mark Wahlberg - 1 Mark Wahlberg - 2 Mark Wahlberg i Rhea Durham - 3 +17 Mark Wahlberg i Rhea Durham - 2 Celebrity U 52. godini pokazao mišiće na kojima mu zavide upola mlađi muškarci, a žena koja mu je vratila vjeru u ljubav ne odvaja se od njega

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Apple Martin - 2 Apple Martin - 1 Apple Martin - 4 Gwyneth Paltrow +23 Gwyneth Paltrow Celebrity Slavnu je plavušu teško razlikovati od njezine nasljednice, izgleda identično kao ona u mlađim danima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene