ništa ne prolazi neopaženo

Lidija Bačić pozirala u haljini koja jedva pokriva stražnjicu, no pažnju je ukrao drugi detalj na fotki: "Tko ti je radio kuhinju?!"

Lidija Bačić Lidija Bačić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 4 Lidija Bačić - 6 Lidija Bačić - 4 +19 Lidija Bačić - 5 Galerija

Lidija Bačić objavila je fotografiju na kojoj pozira u kuhinji u uskoj mini haljini, a njezini pratitelji analizirali su baš svaki detalj.

Pjevačica Lidija Bačić često na Instagramu objavljuje svoje fotografije u provokativnim pozama i golišavim izdanjima, koje obožavatelji željno iščekuju.

Pogledaj i ovo Lidija Bačić - 4 "Opa, baš si zgodna" Lile u jednom od najkarćih minjaka istaknula bujne obline: "Žena za sva vremena"

Sada ih je počastila fotkom na kojoj nosi usku bež haljinicu koja joj je jedva pokrila stražnjicu, a istaknula je i sve druge njezine atribute.

"Moje tijelo, moj oblik, moja pravila", napisala je u opisu, a uslijedila je lavina komplimenata.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli LIDIJA BACIC LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile)

"Bomba", "Goriš, mačko", "Savršena", "Ljepotica lijepog glasa", "Prelijepa princeza", komentirali su obožavatelji koje je oduševila izgledom, no neki su na fotografiji primijetili i nešto osim Lidije.

"Nisi otvorila ovaj prozor više... Tko ti je radio kuhinju pa tako stavio slavinu?! Amateri", napisao joj je jedan pratitelj i nasmijao mnoge.

Inače, Lidija je nedavno za IN magazin progovorila o svojem ljubavnom životu.

"Pa, to već nekako godinama zadržavam za sebe. Neki vole pričati, neki ne. Ja više volim o sebi i o svojem poslu. Ali lijepo mi je, to je to. Jednog dana kad se odlučim udati, onda će svi znati. Dok to još nije finalno, da znamo da je to to za udaju – neću ništa pričati", rekla je Lile.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević i Vladimir Posavec Tušek Vladimir Posavec Tušek, Goran Grgić, Momčilo Otašević, Edib Ahmetašević Momčilo Otašević, Vanja Nikolić, Vladimir Posavec Tušek Momčilo Otašević - 1 +20 Momčilo Otašević - 2 Celebrity Momčilo Otašević prvi rođendan nakon kraha braka nije proveo sam, a proslavio ga je u odabranom društvu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Domenica Žuvela Vjekoslava Huljić, Hana Huljić Vjekoslava i Hana Huljić Vjekoslava i Hana Huljić +25 Petar Grašo i Hana Huljić - 10 Celebrity Na Instagramu osvanula fotografija Hane Huljić s proslave krštenja njezine i Grašine kćeri, pogledajte s kim se zabavljala

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene