Objavila prijateljica

Na Instagramu osvanula fotografija Hane Huljić s proslave krštenja njezine i Grašine kćeri, pogledajte s kim se zabavljala

Hana Huljić Hana Huljić Josko Supic/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Domenica Žuvela Vjekoslava Huljić, Hana Huljić Vjekoslava i Hana Huljić Vjekoslava i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić - 10 Petar Grašo i Hana Huljić - 9 Petar Grašo i Hana Huljić Grašo Petar Grašo i Hana Huljić Grašo Petar Grašo i Hana Huljić Grašo Petar Grašo i Hana Huljić - 1 +19 Tonči i Hana Huljić Galerija

Domenica Žuvela objavila je fotografiju s Hanom Huljić s proslave krštenja njezine i Grašine kćeri Albe.

Petar Grašo i Hana Huljić Grašo u nedjelju su u Splitu organizirali proslavu krštenja kćerkice Albe, koju su krstili u petak.

Pogledaj i ovo Hana Huljić kakav splet okolnosti! Sjećate se kad se Hana Huljić pojavila u spotu Danijele Martinović? Evo za koju pjesmu je to bilo!

Slavlju su prisustvovali članovi njihovih obitelji i brojni poznati Hrvati, među ostalima i Hanina vjenčana kuma, pjevačica Domenica Žuvela, koja je na Instagramu pokazala djelić atmosfere.

Domenica je objavila fotografiju na kojoj pozira s Hanom i njihovim dvjema prijateljicama, a u opis je stavila samo bijelo srce.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli D O M E N I C A (@dome.nica)

"Bože, lipih žena", komentirala je među prvima Viktorija Rađa, koja je također bila na proslavi. "Lijepe curice", "Prekrasne", "Ljepotice sve odreda", "Hrvatske ljepotice", još su neki od komplimenata koje su dobile.

Hana inače nema običaj često objavljivati na društvenim mrežama, a posljednji se put sama oglasila na Instagramu u studenom prošle godine, kada se pohvalila novim uspjehom.

"Presretna što je moja skladba 'Dies Irae' od danas na CD-u i svim digitalnim platformama, uz 'Misu Mediteranu' i 'Ave Mariju' Tončija Huljića, koje sam uživala otpjevati", napisala je tada Hana.

Otada smo je ipak imali priliku vidjeti nekoliko puta u javnosti, a prije proslave krštenja kćerkice, bila je na dodjeli glazbenih nagrada Music Awards Ceremony u Beogradu, kao pratnja suprugu Petru.

"Ovdje sam u društvu kćeri večerašnjeg voditelja Tončija, svoje supruge i, najvažnije, majke kćerkice od koje mi se teško odvajati. Hvatamo zajedničke trenutke koliko god je moguće. Malena je promijenila već tri-četiri države u životu, naputovala se i jako to voli. Mi smo zajedno i to je najvažnije", izjavio je tada Grašo pred okupljenim novinarima koji su ih dočekali na crvenom tepihu.

Podsjetimo, za romansu Petra i Hane doznalo se u listopadu 2021. godine, samo nekoliko mjeseci nakon što je on okončao dugogodišnju vezu s Danijelom Martinović, a vjenčali su se 19. veljače 2022. u crkvi svetog Dominika u Splitu u krugu obitelji, kumova i najbližih prijatelja, a u srpnju prošle godine dobili su kćerkicu Albu.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević i Vladimir Posavec Tušek Vladimir Posavec Tušek, Goran Grgić, Momčilo Otašević, Edib Ahmetašević Momčilo Otašević, Vanja Nikolić, Vladimir Posavec Tušek Momčilo Otašević - 1 +20 Momčilo Otašević - 2 Celebrity Momčilo Otašević prvi rođendan nakon kraha braka nije proveo sam, a proslavio ga je u odabranom društvu!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William i princeza Kate Kate Middleton i princ Willam - 5 Kate Middleton i princ Willam, BAFTA 2019. Kate Middleton i princ Willam - 3 +27 Kate Middleton i princ Willam - 2 Zanimljivosti Zna se što je to Kate rekla Williamu prije nego što ga je udarila po stražnjici pred svima, njemu je nešto promaklo?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene