Stvari su malo drugačije

Petra Grašu nakon godine za pamćenje čekaju novi izazovi, evo što mu je sada najvažnije: "Neizrecivo vrelo radosti"

Petar Grašo i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Ante Cizmic/Cropix 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Hana Huljić i Petar Grašo - 7 Hana Huljić i Petar Grašo - 8 Hana Huljić i Petar Grašo - 6 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 +6 Petar Grašo Galerija

Petar Grašo za Jutarnji list otkrio je svoje planove za 2023. godinu te je istaknuo kako mu je prioritet njegova obitelj.

Iza pjevača Petra Graše je godina za pamćenje u kojoj se oženio i postao otac.

Pogledaj i ovo Hana Huljić je li se moglo naslutiti? Trudna Hana Huljić snimljena je u izlasku samo nekoliko dana prije objave sretnih vijesti, pogledajte kako je izgledala

Sa suprugom Hanom Huljić pred oltar je stao u veljači, a u srpnju je na svijet stigla njihova kćerkica Alba. Za Grašu je 2022. bila iznimno uspješna i na glazbenom planu. Nakon dvogodišnje pandemijske koncertne pauze, dvije večeri zaredom napunio je zagrebačku Arenu, na pozornici je proslavio i svoj 46. rođendan, a onda je uslijedila puna Spaladium Arena.

Njegovi vjerni obožavatelji imaju se čemu radovati i u 2023. godini, a svoje planove otkrio je za Jutarnji List.

"Puno je planova koje moramo realizirati, očekuje nas turneja po Americi i Kanadi, u planu je i Australija. Najviše sam fokusiran na dovršavanje nove pjesme koja će biti objavljena krajem veljače, a u planu je da se konačno izda i album. U vrtlogu svega toga najvažnije mi je da se posvetim obitelji što više mogu i da uživam u trenucima odrastanja djeteta jer je to neizrecivo vrelo radosti", kazao je Grašo.

Svoju kćerkicu Petar i Hana skrivaju od javnosti i dosad su s njom u javnosti snimljeni tek nekoliko puta, a par je općenito samozatajan od početka svoje veze.

Podsjetimo, za romansu Petra i Hane doznalo se u listopadu 2021. godine, samo nekoliko mjeseci nakon što je on okončao dugogodišnju vezu s Danijelom Martinović, a vjenčali su se 19. veljače 2022. u crkvi svetog Dominika u Splitu u krugu obitelji, kumova i najbližih prijatelja.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić - 3 Borna Kotromanić - 4 Borna Kotromanić - 5 +23 Borna Kotromanić - 2 Celebrity Golišavo izdanje jedne od najbogatijih Hrvatica: Prozirna tkanina otkrila je više od očekivanog, nemoguće je bilo ne okrenuti se za njom!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Mads Mikkelsen - 6 Mads Mikkelsen - 2 Mads Mikkelsen - 5 Mads Mikkelsen - 3 +16 Mads Mikkelsen - 4 Celebrity Zbog njegove netipične ljepote za njim se okreću sve žene, a evo i zašto satima mogu gledati njegove fotke: "Ovaj čovjek je sve"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene