nije odabrao stranu

Kumovi Petra Graše i Hane Huljić pozirali na okupu, među njima je i bliski prijatelj Danijele Martinović

Tomaž Kavčič, Domanica Žuvela, Šime Poduje Tomaž Kavčič, Domanica Žuvela, Šime Poduje Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Tomaž Kavčić i supruga Flavija Tomaž Kavčić i supruga Flavija Tomaž Kavčić i supruga Flavija Tomaž Kavčič, Domanica Žuvela, Šime Poduje i Dino Rađa Danijela Martinović i Tomaž Kavčić Petar Grašo, Dino Rađa i Tomaž Kavčić Tomaž Kavčić Tomaž Kavčić Tomaž Kavčič +0 Tomaž Kavčič, Domanica Žuvela, Šime Poduje Galerija

Slovenski chef Tomaž Kavčić nije propustio proslavu krštenja kćeri Petra Graše, kojemu je bio jedan od vjenčanih kumova, a došao je sa suprugom Flavijom.

Brojni poznati okupili su se na proslavi krštenja kćeri Petra Graše i Hane Huljić Grašo u Splitu.

Pogledaj i ovo Danijela Martinović - 3 kamere sve zabilježile Danijela u izlasku naletjela na vjenčanog kuma Petra Graše, evo kako je izgledao njihov susret!

Osim članova obitelji i bliskih prijatelja s estrade, slavlje nije propustio ni Grašin vjenčani kum, slovenski chef Tomaž Kavčić.

Tomaž je na proslavu stigao sa suprugom Flavijom, a oglasio se i u svojim pričama na Instagramu, gdje je objavio fotografiju na kojoj pozira s preostala dva Petrova vjenčana kuma, njegovim prijateljem iz djetinjstva Šimom Podujom i bivšim košarkašem Dinom Rađom, te s pjevačicom Domenicom Žuvelom, koja je bila vjenčana kuma Hani. Fotografiju pogledajte u našoj galeriji.

Tomaž je inače i blizak prijatelj s Grašinom bivšom partnericom, pjevačicom Danijelom Martinović, s kojom je ostao u dobrim odnosima i nakon njihova prekida na proljeće 2021. godine.

Danijela je Tomažu često znala posvećivati objave na svojem Instagramu, u kojima ga je čak nazivala i svojim bratom, a zajedno su bili i na jednom događaju u listopadu prošle godine, gdje su zagrljeni pozirali fotografima.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i sin Aleksandar Severina - 6 Severina - 5 Severina - 10 +25 Severina - 4 Celebrity Severina objavila predivan video sa sinom, koji je izrastao u njezinu sliku i priliku: "Sve što imam to si ti..."

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 5 Žanamari Perčić - 2 +28 Žanamari Perčić, Neda Parmać, Pamela Ramljak i Nika Antološ Celebrity Žanamari je u prozirnim tajicama istaknula ubojitu figuru, ali pratitelji su zbog viđenog izrazili zabrinutost za njezino zdravlje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene