ljepotica bila i ostala

Osvanula stara fotografija Enisa Bešlagića sa suprugom koja se skriva od javnosti, a nevjerojatno je koliko se malo od tada promijenila!

Enis Bešlagić Enis Bešlagić Livio Andrijic/Cropix 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Enis i Sabina Bešlagić Enis, Sabina i Asja Bešlagić s Ninom Badrić - 4 Enis, Sabina i Asja Bešlagić s Ninom Badrić - 3 Enis, Sabina i Asja Bešlagić s Ninom Badrić - 2 Enis, Sabina i Asja Bešlagić s Ninom Badrić - 1 Enis Bešlagić - 4 Enis Bešlagić Enis Bešlagić Severina i Enis Bešlagić na premijeri filma Duhovi Sarajeva Enis Bešlagić i Milan Marić +5 Enis Bešlagić Galerija

Enis Bešlagić u sretnom je braku sa samozatajnom Sabinom, s kojom ima i dvoje djece, no rijetko se zajedno pojavljuju u javnosti.

Enis Bešlagić jedan je od omiljenih glumaca u regiji, no svoj privatni život uspješno čuva daleko od očiju javnosti.

Pogledaj i ovo Enis Bešlagić, TLZP svi na nogama Sjećate se hit-pjesme Enisa Bešlagića? Pogledajte kakva je ludnica nastala kada se spontano zaorila u našem popularnom showu!

Tako mnogi i ne znaju kako izgleda njegova supruga Sabina, s kojom je u sretnom braku dugi niz godina i koja u rijetkim pojavljivanjima uvijek sve obori s nogu.

Sada se pojavila fotografija para iz 2007. godine, s premijere filma "Armin", koju možete pogledati u galeriji.

Dobro raspoloženi Enis i Sabina tada su spremno pozirali fotografima, iako se ona ne voli eksponirati i otada je nismo imali priliku vidjeti još puno puta.

Zadnji su se put zajedno pojavili na velikoj proslavi 50. rođendana Nine Badrić u srpnju prošle godine, a Sabina je tada potvrdila da je vrijeme za nju stalo jer je izgledala isto kao na fotografiji staroj 16 godina.

Tada im se pridružila i kći Asja, koja je od mame naslijedila sve najbolje i također je bila mamac za poglede, a par zajedno ima još i sina Maka, koji toga puta nije bio s njima.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 1 Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 2 Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 4 +5 Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 5 Celebrity Poznati domaći odvjetnik nakon tragičnog gubitka partnerice pronašao je sreću s kćeri bivšeg ministra

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Shania Twain - 1 Shania Twain - 2 Shania Twain - 3 Shania Twain - 4 +22 Shania Twain - 6 Celebrity Suprug ju je varao s njezinom najboljom prijateljicom: ''Molila sam za milost''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene