jasno se vidio

Na premijeri nove serije Zrinke Cvitešić svi su gledali u njezinu kolegicu koja je preko lica imala otisak dlana

Premijera serije Moć u New Yorku Premijera serije Moć u New Yorku Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Premijera serije Moć u New Yorku Auliʻi Cravalho Auliʻi Cravalho Zrinka Cvitešić - 1 Zrinka Cvitešić - 2 Zrinka Cvitešić - 3 Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić - 5 Zrinka Cvitešić - 1 Zrinka Cvitešić - 2 +16 Zrinka Cvitešić - 3 Galerija

Serija "Moć", u kojoj glumi Zrinka Cvitešić, imala je premijeru u New Yorku, a tamo je svu pažnju ukrala glumica Auliʻi Cravalho zbog otiska dlana na njezinu licu.

U New Yorku je održana premijera nove britanske serije "Moć" (engl. "The Power"), u kojoj glumi i naša Zrinka Cvitešić.

Pogledaj i ovo Zrinka Cvitešić - 4 svjetska, a naša! Prelijepa Zrinka Cvitešić u prozirnom korzetu pokorila crveni tepih u Londonu i proslavila još jedan veliki uspjeh u karijeri!

Iako je Zrinka na premijeri plijenila poglede u haljini s dekolteom do pupka, više pažnje ukrala je njezina kolegica Auliʻi Cravalho, koja je preko lica imala crveni otisak dlana.

Cravalho je američka glumica i pjevačica, koja je rođena u Kohali na Havajima, te je na ovaj način izrazila solidarnost s domorodačkim ženama i podržala neprofitnu organizaciju "No More Stolen Sisters", koja se bavi njihovom zaštitom.

"Imala sam sreću što smo seriju snimali u Vancouveru pa sam tamo mogla vidjeti mnoge spomenike posvećene nestalim i ubijenim domorodačkim ženama. Jako sam zahvalna i što sam radila na filmu koji je baziran na osnaženju žena", izjavila je mlada glumica za ET Online.

Cravalho u seriji "Moć" glumi jednu od tinejdžerica koje imaju moć utjecati na ljudsku volju.

"Radeći na ovom projektu zaista sam poželjela imati takvu moć. Nisam bila ni svjesna koliko često sam nešto poduzela ili nisam zbog straha da nisam dovoljna jaka. I mislim da takva moć stvarno sve mijenja. Zapanjujuća je", kazala je glumica.

Zrinka Cvitešić pak u seriji igra lik Tatiane Moskalev, bivše olimpijske gimnastičarke i opake bivše prve dame Moldavije koja ubija svojeg supruga i preuzima vlast u zemlji.

Serija "Moć" nastala je po istoimenom distopijskom romanu autorice Naomi Alderman, a snimanje je započelo 2020. godine, no produkciju je usporila pandemija. Osim Zrinke i Auli'i, u njoj se pojavljuju i neka dobro poznata glumačka imena kao što su Toni Collette, John Leguizamo, Toheeb Jimoh i drugi.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mare Milin, Jadranka Đokić Jadranka Đokić Jadranka Đokić Ekipa iz serije Naša mala klinika +25 Ekipa iz serije Naša mala klinika Nekad i sad Prošlo je 16 godina otkako je glumila sestru Helgu u "Našoj maloj klinici", a evo kako izgleda danas

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Anica Kovač sa kćerima Leticijom i Viktorijom - 2 Anica Kovač sa kćerima Leticijom i Viktorijom - 3 Leticija Kovač - 1 Leticija Kovač +24 Leticija i Anica Kovač Celebrity Anica Kovač ponosno pozirala sa svojim lijepim kćerima, mlađu Viktoriju dosad je skrivala od javnosti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene