Zvijezda u Beogradu

Naša lijepa pjevačica iznenadila u haljini s prorezima na neočekivanim mjestima, ne viđamo je često u ovako seksi izdanjima!

Domenica Žuvela Domenica Žuvela Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela - 4 Domenica Žuvela - 2 Domenica Žuvela - 3 Domenica Žuvela Domenica Žuvela Domenica Žuvela Domenica Žuvela Domenica Žuvela - 1 Domenica Žuvela - 3 Hana Huljić i Domenica Žuvela +15 Domenica Žuvela - 1 Galerija

Domenica Žuvela ukrala je pažnju na dodjeli nagrada Music Awards Ceremony u Beogradu.

Naša pjevačica Domenica Žuvela (30) pojavila se na svečanoj dodjeli nagrada Music Awards Ceremony u Beogradu u izdanju u kojem je bila mamac za poglede.

Pogledaj i ovo Domenica Žuvela "Morska vila" Naša lijepa pjevačica u bazenu pokazala oblikovano tijelo, a obožavateljima je priuštila najbolji mogući pogled!

Nosila je elegantnu crnu haljinu s bijelim detaljima i prorezima koji otkrivaju bokove, noge i gotovo cijela leđa, a preko je prebacila široki šal.

U Štark Arenu, u kojoj se održala dodjela, došla je sama, no tamo je bila i njezina prijateljica Hana Huljić, kojoj je Domenica bila i vjenčana kuma, a ona je bila pratnja suprugu Petru Graši.

Inače, zgodnu pjevačicu prošle smo godine imali priliku gledati u showu "Ples sa zvijezdama", u kojem je pokazala još jedan talent, a u emisiji u kojoj je ispala otkrila je i da ima dečka.

Iako je htjela ostati tajnovita po pitanju svojeg ljubavnog života, doznalo se da je u dugogodišnjoj vezi s odvjetnikom Ivanom Bačićem s Korčule, a isplivale su i njegove fotke s fešte uoči vjenčanja Petra Graše i Hane Huljić koje je na Facebooku objavio splitski restoran u kojem su slavili.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Hana Huljić Grašo Petar Grašo i Hana Huljić Grašo Petar Grašo i Hana Huljić Grašo Petar Grašo i Hana Huljić - 1 +24 Petar Grašo i Hana Huljić - 3 Celebrity Hana Huljić u rijetkom izlasku s Grašom, sve je očarala u prozirnoj haljini koja je istaknula njezin dekolte!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 1 Jelena Rozga - 2 +26 Jelena Rozga - 1 Celebrity Nikad ljepša Jelena Rozga pokorila Beograd, srpski mediji prozvali je boginjom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene