Wow!

Domenica je u crvenoj opravici s dubokim prorezom na leđima pokazala jedan seksi detalj: "Šta je ovo?"

Domenica Žuvela Domenica Žuvela Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela Domenica Žuvela Domenica Žuvela Domenica Žuvela Domenica Žuvela - 2 Domenica Žuvela - 1 Domenica Žuvela i Mia Dimšić Domenica Žuvela - 1 Domenica Žuvela - 2 Domenica Žuvela - 3 +18 Domenica Žuvela - 6 Galerija

Domenica Žuvela ne prestaje oduševljavati svoje obožavatelje fotografijama koje objavljuje na svom Instagram profilu.

Pjevačica Domenica Žuvela u posljednje vrijeme objavljuje fotke u svečanim izadnjima.

Pogledaj i ovo Domenica Žuvela ''ajme nisam jedina'' Domenica otkrila koju je našu pjesmu cijeli život krivo pjevala, a onda se ispostavilo da su to i drugi radili: ''Uvijek sam se pitala...''

Ovoga puta zadobila je mnoštvo komplimenata zbog ultrakratke crvene haljinice s velikim otvorom na leđima koji je istaknuo njezinu manekensku figuru. 

Biserna ogrlica i dijamantne naušnice, zalizana kosa, te bež nijanse šminke na licu dodatno su podignule cijeli modni izričaj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica)

Plesačica Valentina Walme odmah joj je uputila niz zaljubljenih smajlića, dok je Andrea Andrassy poručila: "Doviđenja". Ivana Čuljak nadovezala se: "Kumi aj ća", dok ju je Mia Dimšić upitala: "Šta je ovo???" te dodala niz emotikona gorućih vatrica.

"Slatka", "Prekrasna", "Divna", "Wow", "Blistaš", "Savršena", "Prezgodna", pisali su joj fanovi.

Inače, zgodnu pjevačicu ove smo godine imali priliku gledati u showu "Ples sa zvijezdama", u kojem je pokazala još jedan talent, a u emisiji u kojoj je ispala otkrila je i da ima dečka.

Iako je htjela ostati tajnovita po pitanju svojeg ljubavnog života, doznalo se i da je u dugogodišnjoj vezi s odvjetnikom Ivanom Bačićem s Korčule, a isplivale su i njegove fotke s fešte uoči vjenčanja Petra Graše i Hane Huljić koje je na Facebooku objavio splitski restoran u kojem su slavili.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears Britney Spears Britney Spears - 5 Britney Spears - 3 +15 Britney Spears - 2 Celebrity Britney zbog nove fotke na kojoj je potpuno gola preklinju da prestane: "Tko je zadužen za ovaj račun? Mislim da ona ovo ne objavljuje!"

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ruben Van Gucht Ruben Van Gucht Ruben Van Gucht Ruben Van Gucht +22 Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Celebrity Muž Blanke Vlašić oglasio se nakon šuškanja o preljubu pa otkrio kako stvari među njima stvarno stoje

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene