''Ovo zovem savršenstvom''

Predivna Domenica objavila jednu od svojih najljepših fotki, a u opis je stavila stihove pjesme Olivera Dragojevića

Domenica Žuvela Domenica Žuvela Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela Domenica Žuvela i Luka Nižetić - 2 Domenica Žuvela - 1 Domenica Žuvela - 2 Domenica, Luka Nižetić Domenica Žuvela i Luka Nižetić Domenica Žuvela Domenica Žuvela i Mihaela Olujić Domenica Žuvela, Fani Čapalija, Korana Gvozdić i Nataša Janjić Domenica Žuvela, Fani Čapalija, Korana Gvozdić i Nataša Janjić +20 Domenica Žuvela - 3 Galerija

Domenica Žuvela objavila je fotografiju gdje uživa u šetnji Splitskom rivom u točkastoj haljinici.

Pjevačica Domenica Žuvela objavila je veselu fotografiju na kojoj pozira u šetnji Splitom, a u opisu se prisjetila i stihova pjesme, preminulog pjevača Olivera Dragojevića.

Pogledaj i ovo Domenica Žuvela ''ajme nisam jedina'' Domenica otkrila koju je našu pjesmu cijeli život krivo pjevala, a onda se ispostavilo da su to i drugi radili: ''Uvijek sam se pitala...''

U bijeloj haljinici na tanke naramenice i detalje točkica s valovitim prijelazima pozirala je na rivi i dodala:

"Ispod sunca zlatnoga, blista riva najlipša", a stihovi su to Oliverove pjesme Ispod sunca zlatnoga.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica)

Plus size manekenka Lucija Lugomer poručila joj je: "Domee" i stavila goruću vatricu, dok je influencerica Jelena Perić dodala emotikon smajlića sa zaljubljenim očima.

"Ovo zovem savršenstvom", "Prekrasna", "Princeza", "Predivna", "Divota si", "Lipo ti je lipo", pisali su njezini fanovi.

Nedavno je objavila staru fotografiju s Lukom Nižetićem te otkrila što mu je tada šapnula, kad još nije znala da će biti uspješna pjevačica.

''Ma neee, niste spremni za ovi 'blast from the past' i povratak u 2007. g. - koncert Luke Nižetića! Ne pitajte me kako i ne znam odakle sam skupila hrabrosti, ali sam mu šapnula na uho da ću jednog dana bit njegov prateći vokal'', otkrila je Domenica u opisu fotografije.

Inače, zgodnu pjevačicu ove smo godine imali priliku gledati u showu "Ples sa zvijezdama", u kojem je pokazala još jedan talent, a u emisiji u kojoj je ispala otkrila je i da ima dečka.

Iako je htjela ostati tajnovita po pitanju svojeg ljubavnog života, doznalo se i da je u dugogodišnjoj vezi s odvjetnikom Ivanom Bačićem s Korčule, a isplivale su i njegove fotke s fešte uoči vjenčanja Petra Graše i Hane Huljić koje je na Facebooku objavio splitski restoran u kojem su slavili.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Sasso Ana Sasso Ana Sasso Ana Sasso +8 Ana Sasso - 4 Celebrity Pipi djevojka i 39 godina od legendarne reklame novom fotkom u badiću dokazala je da i danas zaslužuje titulu seks-simbola!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan - 8 Renata Lovrinčević Buljan - 7 Renata Lovrinčević Buljan - 9 Renata Lovrinčević Buljan - 10 +12 Renata Lovrinčević Buljan - 6 Celebrity Naša bivša misica obara s nogu i 22 godine nakon osvajanja krune, nevjerojatno je kako izgleda u kupaćem!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene