"Najjača majka Dalmacije"

Naša bivša misica obara s nogu i 22 godine nakon osvajanja krune, nevjerojatno je kako izgleda u kupaćem!

Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan - 8 Renata Lovrinčević Buljan - 7 Renata Lovrinčević Buljan - 9 Renata Lovrinčević Buljan - 10 Renata Lovrinčević Buljan - 6 Renata Lovrinčević Buljan - 3 Renata Lovrinčević Buljan - 4 Renata Lovrinčević Buljan - 5 Renata Lovrinčević Buljan - 1 Renata Lovrinčević Buljan +6 Renata Lovrinčević Buljan - 2 Galerija

Renata Lovrinčević Buljan mami uzdahe svojim novim objavama u bikiniju i pokazuje svoju manekensku figuru.

Fitness trenerica i bivša misica, Renata Lovrinčević Buljan svojim atraktivnim objavama oduševljava svoje vjerne pratitelje.

Pogledaj i ovo Renata Lovrinčević Buljan i Petar Buljan - 7 ''najbolji poklon'' Hrvatica kojoj se svi dive zbog mladenačkog izgleda u 48. godini, objavila poseban video sa suprugom kojeg nije vidjela više od 6 mjeseci!

Naime, u žutom bikiniju pozirala je na stijenama i pokazala svoju istreniranu figuru i zategnutu stražnjicu, a do izražaja je došao i  preplanuli ten Splićanke. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renata Lovrincevic Buljan (@fitnesslife_by_renata_)

"Kupaći je top", "Božanstvena", "Najjača majka Dalmacije", "Fantastična žena", "Ljepoto", "Savršena si", samo su neki od komplimenata koje je dobila uz brojne goruće vatrice i lajkove.

Na Instagram profilu prati je više od 141 tisuće obožavatelja, a ne skriva koliko voli dijeliti baš one izazovne fotke u badićima.

S fanovima, Renata voli podijeliti i što zdravo priprema za jesti, ali i razne vježbe za trbuh, stražnjicu i ostatak tijela.

Osim tijelom bez mane, ponosi se i svojim raskošnim dekolteom koji rado ističe.

Zanimljivo je da je Renata prije osvajanja titule misice radila kao spasiteljica na plaži, a upravo ju je taj posao 2000. godine doveo do audicije za Miss Universe Hrvatske te je bez ikakvih očekivanja osvojila krunu.

"Kao da je bilo jučer i dan danas smo u dobrim odnosima, jedna velika obitelj i tako mi je drago da sam dio toga, te predivne priče. Jer ovo što sam ja proživjela je puno lijepih momenata i lijepih prilika", prisjetila se jednom prilikom za IN Magazin.

Inače, atraktivna Splićanka je u sretnom braku profesionalnim vojnikom Petrom Buljanom koji je čak dva puta bio u Afganistanu, a zajedno imaju dvojicu sinova.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus +27 Nives Celzijus Celebrity Raskošne grudi Nives Celzijus jedva su stale u pripijeni topić, a ona je sve začinila provokativnim pitanjem

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears - 1 Britney Spears - 2 Britney Spears - 3 Britney Spears - 4 +18 Britney Spears - 5 Celebrity Britney Spears objavila niz golih fotki u čudnim pozama, fanovi su zabrinuti za nju, ali ona nastavlja po svom

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene