"Bez greške"

Domenica izbacila svoje glavne atribute u vrućim hlačicama, hvali je i poznata prijateljica: "Kakve noge mala ima!"

Domenica Žuvela Domenica Žuvela Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela Domenica Žuvela Domenica Žuvela - 1 Domenica Žuvela - 2 Domenica Žuvela Domenica Žuvela - 3 Domenica Žuvela - 2 Domenica Žuvela - 1 Domenica Žuvela i Mia Dimšić Domenica Žuvela i Marko Tolja +20 Hana Huljić i Domenica Žuvela Galerija

Domenica Žuvela prošetala je svog psića u bombastičnoj kombinaciji koja je u prvi plan stavila njezine duge i zgodne noge.

Pjevačica Domenica Žuvela objavila je novu fotografiju na profilu na Instagramu, koja je pobudila lavinu komplimenata od vjernih joj obožavatelja.

Pogledaj i ovo Atmosfera na nastupu Domenice Žuvele "Ovaj prohodao!" Snimka starijeg gospodina na koncertu Domenice nasmijala je sve redom, pogledajte što je napravio kad ga je ponijela pjesma!

Domenica je prošetala svog psića u kratkim traper-hlačicama i crop-top prugastoj majici, a na to je nosila bež baloner. Cijeli stajling upotpunila je kaubojskim čizmicama i minijaturnom okruglom torbicom. Visoki rep i sunčane naočale idealno su se uklopili u cijeli izgled. Ovaj modni odabir svu pažnju usmjerio je na njezine vitke i duge noge.

"hodaj.mp3", napisala je Žuvela u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica)

Kolegica Jelena Žnidarić, javnosti poznatija kao Zsa Zsa, prva joj je uputila kompliment: "Kakve noge mala ima" te je dodala emotikon goruće vatrice.

Pratitelji su se također pridružili komentiranju pa su pisali:

"Duge noge za igranje", "Woow koji outfit, kakve noge", "Bez greške", "Prekrasne noge", "Slatkica", "Milina si", "Goriš".

Da zaista uživa u posljednjim zrakama sunca, dokazala je svojom prethodnom objavom u dvodijelnom tirkiznom badiću. U njemu je pokazala svoju zanosnu figuru, na kojoj joj mnoge žene zavide. 

"Sjena koja me prati već 6 godina", napisala je pozirajući na kamenu s pogledom na more, a društvo joj je pravio njezin pas.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica)

Njezini obožavatelji i tada su joj uputili mnoštvo komplimenata: 

"Nisi realna", "Pas je čovjekov najbolji prijatelj", "Savršena", "Preslatka", "Prelijepa Domenica".

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Andrew i princeza Diana Princ Andrew Princ Andrew - 2 Princ Andrew - 3 +17 Princ Andrew i princeza Eugenie Preporuke Procurio tajni plan princa Andrewa i Diane, urotili se protiv Charlesa jer mu jednu stvar nisu mogli oprostiti: "Bila su to mračna i čudna vremena"

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Scherzinger Nicole Scherzinger Nicole Scherzinger Nicole Scherzinger +18 Nicole Scherzinger Celebrity Žena koju zovu boginjom ljepote doživjela je neugodnu scenu tijekom šetnje, za sve je kriva spala naramenica!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene