Zanimljiva životna priča

Nekad najpoznatija časna sestra u Hrvatskoj progovorila o izlasku iz samostana: ''Svašta se pričalo, a udala sam se tek s 53 godine...''

Bernardica Juretić Rožman - 2 Bernardica Juretić Rožman - 2 Tom Dubravec/Cropix 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Bernardica Juretić Rožman - 1 Bernardica Juretić Rožman - 2 Bernardica Juretić Rožman Bernardica Juretić Rožman Bernardica Juretić Rožman Bernardica Juretić Rožman Bernardica Juretić Rožman Bernardica Juretić Rožman Bernardica Juretić Rožman Bernardica Juretić Rožman +4 Milan Bandić i Bernardica Juretić Rožman Galerija

Bernardica Juretić Rožman u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju progovorila je o razlozima odlaska iz samostana, koji je napustila 2001. godine.

Bivša ministrica socijalne politike i mladih Bernardica Juretić Rožman život je posvetila humanitarnom radu i borbi protiv ovisnosti, a povodom tridesete godišnjice osnutka Zajednice "Susret" progovorila je o svojem izlasku iz samostana i medijskim nagađanjima.

"Svašta se govorilo u glasinama koje su kružile o mom izlasku iz samostana, od nesretne ljubavi pa nadalje. Najviše sam o sebi 'doznala' iz medija. Ha-ha… No nisam se na to obazirala ni prije ni sada. Otkako sam izišla iz samostana, stalno se pričalo da se udajem… Evo, svjedoci ste i sami da sam se udala tek s 53", kazala je u velikom intervjuu za Slobodnu Dalmaciju.

Juretić je samostan napustila 2001. godine i nikada nije otkrila što ju je točno potaknula na takvu odluku, a ni danas ne odaje mnogo.

"O tome ne govorim. Kao što sam imala jedan unutarnji poziv zašto sam otišla u časne, tako je u meni sazrijevao i unutarnji proces koji je rezultirao odlukom o izlasku. Nije da nešto krijem, nego jednostavno to mogu razumjeti samo oni koji su na nekom duhovnom putu", istaknula je te dodala kako ju je na razmišljanje o izlasku potaknuo splet okolnosti i kako odluku da okrene novu stranicu nije donijela preko noći.

"Razlog nije ni ljubav, ni svađa u crkvi, kao niti jedan 'razlog' koji se povlačio kroz nagađanja u medijima i u javnosti", poručila je.

Juretić se 2016. godine udala za zagrebačkog poduzetnika Vladu Rožmana, koji je stariji od nje i tada je već bio djed, a za Slobodnu je istaknula kako joj brak nije promijenio život jer je u njega ušla kao zrela i izgrađena osoba.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Dijana Mayer i Zlatko Mateša Dijana Mayer i Zlatko Mateša Dijana Mayer i Zlatko Mateša Dijana Mayer i Zlatko Mateša +4 Dijana Mayer i Zlatko Mateša Celebrity Zlatko Mateša nakon tri propala braka i prekida s 34 godine mlađom pronašao je sreću s poznatom epidemiologinjom

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Eni Jurišić - 3 Eni Jurišić - 4 Eni Jurišić i Matija Cvek Eni Jurišić i Matija Cvek +25 Vjeko Ključarić i Eni Jurišić Celebrity Naša pjevačica u petom mjesecu trudnoće prvi put pokazala trbuh, koji je dosad uspješno skrivala odjećom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene