Iza svega se krije ona!

Evo kako izgleda kći Hugha Hefnera, odrastala je u čuvenoj vili s njegovim zečicama i doživljavala neugodnosti, a onda stvorila najveće carstvo!

Hugh Hefner Hugh Hefner Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Christie i Hugh Hefner Christie Hefner Christie i Hugh Hefner - 3 Christie Hefner Christie i Hugh Hefner Christie Hefner Christie i Hugh Hefner - 4 Christie Hefner Christie Hefner Hugh Hefner +1 Hugh Hefner i Crystal (FOTO: Getty) Galerija

Christie Hefner kći je Hugha Hefnera, koja je stvorila njegovo poslovno carstvo kakvo zapravo danas znamo i uvela najveće promjene.

Osnivač kultnog magazina Playboy Hugh Hefner vodio je i više nego intrigantan život i imao je brojne žene oko sebe, međutim ona koja se s njim rijetko pojavljivala u javnosti, a imala je velike zasluge u njegovu poslovnom carstvu je njegova kći Christie Hefner.

Pogledaj i ovo Hugh Hefner i Crystal (FOTO: Getty) kruže razne priče! Zavirite u vilu koja skriva mračne tajne raskalašenih tuluma, javnost će uskoro saznati detalje koji su se dosad tajili!

Danas 70-godišnja Christie diplomirala je englesku i američku književnost na Sveučilištu Brandeis i započela je karijeru kao novinarka, a kasnije se pridružila tvrtki svog oca i napredovala kroz redove do njezine izvršne direktorice i predsjednice. Utjecala je na razvoj tvrtke prebacujući fokus s tiska na internet kako bi ostala u korak s vremenom, a upravo je ona osnovala Playboy TV i Playboy.com. Također je zatvorila Playboyeve klubove i otpustila višak radnika, a kompanija je njezinim vodstvom postala najveća svjetska tvrtka za zabavu za odrasle.

No nakon jednog razgovora s bivšim predsjednikom SAD-a Barrackom Obamom Christie je odlučila napustiti korporaciju i posvetiti svoje vrijeme društvenim pitanjima. Pomogla je tako iznosom od 30 milijuna dolara pri financiranju prvog ambulantnog centra za AIDS osnivanjem dodjele nagrada Hugh M First Amendment Award i nastavila je raditi u industriji wellnessa i ljepote, a na kraju je postala izvršna predsjednica tvrtki Canyon Ranch Enterprises i Hatch Beauty. Pridružila se upravi tvrtke RDO Companies te radi u savjetodavnom odboru Springboard Enterprises. Christie se danas smatra jednom od najcjenjenijih Amerikanki i dugogodišnja je članica Unije za građanske slobode.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli CHRISTIE ANN HEFNER (@christiehefnerofficial)

Hugh je Christie dobio u braku s prvom suprugom Millie Williams, s kojom je bio oženjen od 1949. do 1959. godine, a dobili su i sina Davida. Kontroverzni osnivač Playboya ženio se još dva puta, s Crystal Hefner i Kimberley Conrad, s kojom je dobio Coopera i Marstona.

"Zaista smo sretna obitelj jer imamo tri obitelji. Tu smo moj brat David i ja, dva dječaka Cooper i Marston, koje je tata dobio u drugom braku, i njegova supruga Crystal. Među nama je mnogo ljubavi i to je najbolji sustav podrške, iako svi tuguju različito. Žao mi je dječaka jer su oni imali oca manje godina od Davida i mene, a naravno, Crystal je izgubila supruga. To nije isto, ali svi smo izgubili voljenu osobu", izjavila je Christie nakon očeve smrti.

Christieno djetinjstvo obilježilo je i odrastanje u Playboyevoj vili, a jednom se prilikom prisjetila i toga.

"Među svim tim sobama postojala je i jedna s igračkama i automatima u koje se nisu morali ubacivati novčići. Tamo sam prvi put vidjela Pac-Mana", izjavila je i dodala kako isprva nije razumjela očeve veze s mlađim ženama, ali da je shvaćala da one dobro utječu na njega.

Nakon što je proglašena za izvršnu direktoricu Playboya, Christie je doživljavala brojne neugodnosti zbog kritika načina na koje se odnose prema ženama, ali prema njezinim riječima, u samoj kompaniji nije bilo uznemiravanja.

Christie je od 1995. do 2013. godine bila u braku s Williamom A. Marovicem, koji se 2013. godine našao pod istragom zbog sumnjive trgovine dionicama Playboya, nakon čega je ona izjavila kako je šokirana saznanjem o njegovim financijskim malverzacijama i da o njima nije ništa znala. Ona je inače od mladih dana težila biti financijski samostalna, pa je na fakultetu dijelila sobu s tadašnjim dečkom i naporno radila kako bi uštedjela dovoljno novca da kupi vlastiti automobil. Radila je honorarne poslove kao što su čuvanje djece i zamatanje darova prije nego što je diplomirala, a danas je jedna od najutjecajnijih osoba u SAD-u, koja se nikada nije voljela previše isticati i otkrivati detalje privatnog života.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Eni Jurišić i Vjeko Ključarić - 3 Eni Jurišić i Vjeko Ključarić - 1 Eni Jurišić i Vjeko Ključarić - 2 Eni Jurišić i Vjeko Ključarić +27 Eni Jurišić Celebrity Domaća pjevačica objavila prvu fotku tek rođene kćeri i otkrila neobično ime koje su joj ona i suprug dali

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Tatarinov - 4 Nenad Tatarinov - 4 Nenad Tatarinov - 3 Nenad Tatarinov - 2 +26 Nenad Tatarinov - 1 Nekad i sad Evo kako je suprug Maje Šuput izgledao prije nego što je upoznao našu pjevačicu, odmah je uočljiva velika promjena!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene