Predivno!

Domaća pjevačica objavila prvu fotku tek rođene kćeri i otkrila neobično ime koje su joj ona i suprug dali

Eni Jurišić Eni Jurišić Eni Jurišić/Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Eni Jurišić i Vjeko Ključarić - 3 Eni Jurišić i Vjeko Ključarić - 1 Eni Jurišić i Vjeko Ključarić - 2 Eni Jurišić i Vjeko Ključarić Eni Jurišić Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić Eni Jurišić Eni Jurišić i Matija Cvek Eni Jurišić - 2 Eni Jurišić - 3 +21 Eni Jurišić Galerija

Eni Jurišić objavila je na profilu na Instagramu prvu fotografiju kćeri, koju je dobila s Vjekoslavom Ključarićem, i otkrila koje su joj ime dali.

Naša pjevačica Eni Jurišić i njezin suprug i također pjevač Vjekoslav Ključarić postali su roditelji djevojčice, a ona je sada objavila njezinu prvu fotografiju i otkrila koje su joj ime dali.

Pogledaj i ovo Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić - 6 Vjenčanje kao iz bajke Vjenčao se mladi hrvatski glazbeni par koji se upoznao na snimanju emisije, a na slavlju je bio i dobitnik Porina s djevojkom!

"Elvie 23. 4. 2023." napisala je Eni kratko uz fotografije malenih ručica i nožica u čarapicama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Eni Jurišić (@enijurisic)

"Čestitke od srca, divno", "Čestitke, ljudi", "Iskrene čestitke, dragi moji! Uživajte maksimalno u njoj. Dobro došla, Elvie", "Od srca čestitam", "Naš mali svemir", "Čestitke od srca, uživajte u najljepšem periodu", "Aaaa, Elvie, divno", "Neka je živa i zdrava, uživajte u svom najljepšem daru", samo je dio čestitki koje su dobili.

Domaći glazbeno-bračni par ranije je otkrio da će dobiti djevojčicu, a sretnu vijest potvrdio je glumac Lovro Juraga, koji je Vjeki čestitao na prinovi u svojim pričama na Instagramu. Novopečeni tata u svojim je pričama podijelio i video svoje mame, ponosne bake, koja se snimala dok se vozila u automobilu uz pjesmu "Novi život se rađa".

Eni i Vjekoslav upoznali su se prije sedam godina u jednom glazbenom showu i bila je to gotovo ljubav na prvi pogled, a vjenčali su se u svibnju 2022. na otoku Krku.

"Pala je na pod odmah. Po stepenicama sam se ovako otkotrljala i onda me Vjeko uhvatio i rekao: 'Ti ćeš bit ljubav moja'. Lijepo, lijepo, bilo je slatko i nekako je to sve krenulo u poznanstvo, prijateljstvo, puno smo toga imali zajedničkog. Glazba te uvijek nekako poveže i, evo, zadržalo nas je. Skužili smo da smo dobri prijatelji, pa zašto ne bismo bili dobri cura i dečko?" ispričali su Eni i Vjeko za IN magazin.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria Silvstedt i Maurice Dabbah - 2 Victoria Silvstedt i Maurice Dabbah - 1 Victoria Silvstedt i Maurice Dabbah - 4 Victoria Silvstedt i Maurice Dabbah - 3 +26 Victoria Silvstedt Celebrity Plavokosa ljepotica snimljena s partnerom, kojeg inače krije, a reakcije koje izazivaju očitim detaljem njega ne diraju previše!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Tatarinov - 4 Nenad Tatarinov - 4 Nenad Tatarinov - 3 Nenad Tatarinov - 2 +26 Nenad Tatarinov - 1 Nekad i sad Evo kako je suprug Maje Šuput izgledao prije nego što je upoznao našu pjevačicu, odmah je uočljiva velika promjena!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene