lijepa vijest!

Stigla prva beba u obitelj našeg mladog glazbenog para, pjevačica je rodila djevojčicu!

Eni Jurišić i Vjeko Ključarić Eni Jurišić i Vjeko Ključarić Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić Vjeko Ključarić i Eni Jurišić Vjeko Ključarić i Eni Jurišić Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić - 2 Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić - 3 Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić - 4 Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić - 5 Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić - 6 Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić - 8 Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić - 9 +14 Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić - 10 Galerija

Glazbenici i supružnici Eni Juršić i Vjekoslav Ključarić postali su roditelji.

Eni Juršić i Vjekoslav Ključarić postali su roditelji.

Pogledaj i ovo Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić - 1 Otkrili i bebin spol Stiže prinova u obitelj domaćeg glazbenog para, pjevačica će trudna nastupiti na Dori: "Bit će mi to najdraža uspomena!"

Domaći glazbeno-bračni par ranije je otkrio da će dobiti djevojčicu, a sretnu vijest potvrdio je glumac Lovro Juraga, koji je Vjeki čestitao na prinovi u svojim pričama na Instagramu.

Novopečeni tata u svojim je pričama podijelio je i video svoje mame, ponosne bake, koja se snimala dok se vozila u automobilu uz pjesmu "Novi život se rađa".

Ime djevojčice još nije poznato, a ranije su se šalili na taj račun.

"Ha-ha, s imenom se borimo, slobodno možete poslati savjete na 0800, ha-ha! Nismo još odlučili" izjavili su za In Magazin u veljači.

Eni je trudna nastupila i na Dori s pjesmom "Kreni dalje", a s nastupima nije stala ni u visokoj trudnoći.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli VJEKO (@vjekokljucaric)

Eni i Vjekoslav upoznali su se prije sedam godina u jednom glazbenom showu i bila je to gotovo ljubav na prvi pogled.

"Pala je na pod odmah. Po stepenicama sam se ovako otkotrljala i onda me Vjeko uhvatio i rekao: 'Ti ćeš bit ljubav moja'. Lijepo, lijepo, bilo je slatko i nekako je to sve krenulo u poznanstvo, prijateljstvo, puno smo toga imali zajedničkog. Glazba te uvijek nekako poveže i, evo, zadržalo nas je. Skužili smo da smo dobri prijatelji, pa zašto ne bi bili dobri cura i dečko?" ispričali su Eni i Vjeko.

Vjenčali su se u svibnju 2022. na otoku Krku.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun Schillinger - 1 Snježana Mehun Schillinger - 2 Snježana Mehun Schillinger - 3 Snježana Mehun Schillinger - 4 +30 Snježana Mehun Schillinger - 5 Celebrity Za Snježanom Mehun okretala se cijela zagrebačka špica, u glamuroznoj haljini izbacila je i noge i dekolte!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivo, Tatjana i Lana Josipović Ivo, Tatjana i Lana Josipović - 1 Tatjana, Ivo i Lana Josipović - 2 Ivo i Lana Josipović - 3 +25 Ivo i Lana Josipović - 4 Celebrity Samozatajnu kćer Ive Josipovića dugo nismo vidjeli u javnosti, a sada se pridružila roditeljima na važnom događaju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene