Otkrili i bebin spol

Stiže prinova u obitelj domaćeg glazbenog para, pjevačica će trudna nastupiti na Dori: "Bit će mi to najdraža uspomena!"

Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić - 1 Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić - 1 Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić - 6 Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić - 2 Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić - 3 Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić - 4 Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić - 5 Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić - 7 Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić - 8 Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić - 9 Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić - 10 Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić - 11 +11 Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić Galerija

Eni Jurišić otkrila je za novi broj Glorije da čeka prvo dijete sa suprugom Vjekoslavom Ključarićem, a odala je i spol bebe.

Domaći glazbeno-bračni par Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić postat će roditelji.

Pogledaj i ovo Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić - 6 Vjenčanje kao iz bajke Vjenčao se mladi hrvatski glazbeni par koji se upoznao na snimanju emisije, a na slavlju je bio i dobitnik Porina s djevojkom!

Sretnu vijest Eni je ekskluzivno otkrila za novi broj Glorije, a potvrdila je i da će dobiti djevojčicu. Pjevačica, koja će se na ovogodišnjoj Dori predstaviti s pjesmom "Kreni dalje", trudna je već pet mjeseci, pa bi se, u slučaju da pobjedi, moglo dogoditi da joj termin porođaja bude baš u vrijeme Eurovizije u Liverpoolu.

"Nastup na Dori imat će još više smisla i bit će mi to najdraža uspomena. Osim toga, neću biti prva koja je ondje pjevala trudna. Sjetimo se samo kako je to 2001. uspješno učinila Vanna", kazala je Eni za Gloriju.

Otkrila je i da trudnoća dobro protječe i da joj pomažu savjeti i iskustva prijatelja, a svoje uzbuđenje zbog dolaska prinove podijelio je i budući tata.

"Imamo i nekoliko favorita za ime, ali još nije pala definitivna odluka. Vjerojatno ćemo tu informaciju svi zajedno saznati tek kad se malena rodi. Naša želja je da na svijet dođe u Rijeci. Eni i ja smo jako povezani i u svemu zajedno, pa planiram biti s njom i na porođaju - makar u nesvijesti", našalio se Vjeko, koji misli i da će on i Eni biti popustljivi roditelji.

Podsjetimo, Eni i Vjekoslav upoznali su se u talent showu 2016. godine, a vjenčali su se u svibnju 2022. na otoku Krku.

Iza Eni je i uspješna glazbena godina, u kojoj je izbacila hit-duet s Matijom Cvekom "Trebaš li me".

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Maja Šabić, pobjednica Masterchefa - 6 In Magazin: Maja Šabić, pobjednica Masterchefa - 2 In Magazin: Maja Šabić, pobjednica Masterchefa - 3 In Magazin: Maja Šabić, pobjednica Masterchefa - 4 +25 In Magazin: Maja Šabić, pobjednica Masterchefa - 5 inMagazin Pobjednica MasterChefa otvoreno o šuškanjima da je s kolegom iz showa u ljubavnoj vezi: ''Nema tu ništa sočno i masno''

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 3 +35 Lidija Bačić - 4 Celebrity Lile objavila nikad vatreniju fotografiju bez jednog odjevnog komada pa samu sebe prozvala seks-bombom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene