Vjenčanje kao iz bajke

Vjenčao se mladi hrvatski glazbeni par koji se upoznao na snimanju emisije, a na slavlju je bio i dobitnik Porina s djevojkom!

Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić - 6 Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić - 6 Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić - 6 Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić - 10 Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić - 9 Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić - 15 Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić - 14 Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić - 12 Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić - 7 Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić - 4 Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić - 2 Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić - 1 +7 Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić - 3 Galerija

Mlade nade hrvatske glazbene scene Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić stali su pred oltar na vjenčanju kao iz bajke koje se odvilo na otoku Krku.

Mladi par hrvatske glazbene scene, 31-godišnja Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić stali su pred oltar kako bi okrunili svoju ljubav, a svadba se održala na otoku Krku.

Pogledaj i ovo Porin 2023. - 3 Čestitke! Dodijeljene statue jubilarnog 30. Porina: Pogledajte tko su sretni dobitnici!

Par je već objavio i fotografije s vjenčanja, a osim njih samih videozapise i fotografije podijelili su i njihovi gosti među kojima su bili i nedavni dobitnik Porina Matija Cvek i pjevačica i influencerica Nika Turković.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ēຖi (@enijurisic)

Eni i Vjeko na Instagram profilima podijelili su niz istih fotografija, a Eni je ljubav prema Vjeki iskazala uz jednostavan i prelijep opis: ''Sve.''

Eni je odjenula dugu satensku vjenčanicu s blještavim detaljem oko vrata, a Vjeko je imao crno odijelo s istaknutim jednim detaljem, manžete za košulju u obliku violinskog ključa kojim je pažnju odvratio na posao kojim se oboje bave.

Vjeko i Eni upoznali su se 2016. godine na snimanju emisije ''The Voice'', a zaručili su se prošle godine u rujnu.

Atmosferu s vjenčanja dijelili su i Matija Cvek i Nika Turković. Matija je s Eni nedavno izbacio singl ''Trebaš li me'', a i ovaj glazbeni par za ovu se prigodu posebno sredio.

Nika je odjenula zelenu haljinu sa šljokastim detaljima dok je Matija imao tamno zelene hlače i sivi prsluk.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matija Cvek (@matijacvek)

Matija je za mladence čak i zapjevao nekoliko pjesama poput ''Ljubav se zove imenom tvojim''.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Lena Lopatny na komemoraciji za Ronalda Lopatnyja - 1 Maja Lena Lopatny na komemoraciji za Ronalda Lopatnyja - 4 Maja Lena Lopatny na komemoraciji za Ronalda Lopatnyja - 6 Maja Lena Lopatny i Mia Begović na komemoraciji za Ronalda Lopatnyja - 2 +16 Maja Lena Lopatny na komemoraciji za Ronalda Lopatnyja - 3 Celebrity Maja Lena Lopatny u suzama se oprostila od pokojnog oca, majka Mia Begović bila joj je podrška

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek Ristović - 1 Nikolina Pišek Ristović - 2 Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović +13 Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Celebrity Shrvana Nikolina Pišek oglasila se prvi put nakon smrti supruga, a snimljena je i u Beogradu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene