tužni prizori

Maja Lena Lopatny u suzama se oprostila od pokojnog oca, majka Mia Begović bila joj je podrška

Maja Lena Lopatny Maja Lena Lopatny Luka Stanzl/Pixsell 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Lena Lopatny na komemoraciji za Ronalda Lopatnyja - 1 Maja Lena Lopatny na komemoraciji za Ronalda Lopatnyja - 4 Maja Lena Lopatny na komemoraciji za Ronalda Lopatnyja - 6 Maja Lena Lopatny i Mia Begović na komemoraciji za Ronalda Lopatnyja - 2 Maja Lena Lopatny na komemoraciji za Ronalda Lopatnyja - 3 Mia Begović na komemoraciji za Ronalda Lopatnyja - 5 Maja Lena Lopatny i Mia Begović na komemoraciji za Ronalda Lopatnyja - 1 Maja Lena Lopatny i Mia Begović na komemoraciji za Ronalda Lopatnyja - 2 Maja Lena Lopatny i Mia Begović na komemoraciji za Ronalda Lopatnyja - 3 Maja Lena Lopatny i Mia Begović na komemoraciji za Ronalda Lopatnyja - 4 +10 Maja Lena Lopatny i Mia Begović na komemoraciji za Ronalda Lopatnyja - 5 Galerija

Maja Lena Lopatny u suzama je održala govor na komemoraciji za svojeg pokojnog oca Ronalda Lopatnyja, a uz nju je bila i njezina majka Mia Begović.

U dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu u ponedjeljak je održana komemoracija za trofejnog hrvatskog vaterpolista Ronalda Lopatnyja, koji je preminuo u 78. godini nakon duge i teške bolesti.

Pogledaj i ovo Maja Lena Lopatny Čestitke! Kći Mije Begović objavila prelijepe vijesti s dečkom kojeg je dosad skrivala: "Presretni smo, ovo su nam najljepši životni trenutci!"

Na komemoraciji se pojavila i njegova kći Maja Lena Lopatny, koja cijelo vrijeme nije mogla zadržati suze, a posebice dok je držala govor.

Uz nju je bila i njezina majka, glumica Mia Begović, koja je uspjela ostati puno suzdržanija od kćeri, iako je često tvrdila kako s bivšim suprugom ima dobar odnos.

Ronald i Mija vjenčali su se 1990. godine, a razveli su se kada im je kći imala pet godina. Prije Mije Ronald je bio 16 godina u braku s našom glazbenom divom Terezom Kesovijom, koja se nije pojavila na komemoraciji.

Maja Lena je Ronaldovo jedino dijete i s njim je živjela za vrijeme srednje škole, a posljednjih godina živi i radi na Korčuli.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek Ristović - 1 Nikolina Pišek Ristović - 2 Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović +13 Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Celebrity Shrvana Nikolina Pišek oglasila se prvi put nakon smrti supruga, a snimljena je i u Beogradu

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Elizabeth Hurley Elizabeth Hurley Elizabeth Hurley +0 Elizabeth Hurley Celebrity Teško bi joj itko dao 56 godina, a ona je nedavno otkrila svoju čarobnu formulu za ovakvo tijelo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene