Ne može ni govoriti

Shrvana Nikolina Pišek oglasila se prvi put nakon smrti supruga, a snimljena je i u Beogradu

Nikolina Pišek Ristović - 3 Nikolina Pišek Ristović - 3 Pixsell 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek Ristović - 1 Nikolina Pišek Ristović - 2 Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Nikolina i Vidoje Ristović Nikolina i Vidoje Ristović Vidoje Ristović +7 Nikolina Ristović - 1 Galerija

Nikolina Pišek dala je izjavu za srpske medije nakon iznenadne smrti supruga Vidoja Ristovića, a zatim je snimljena u Beogradu.

Nikolina Pišek Ristović oglasila se prvi put nakon iznenadnog gubitka supruga Vidoja Ristovića, koji je preminuo u 44. godini u Beogradu.

Pogledaj i ovo Nikolina Ristović - 2 Teško im je Nikolina Ristović kćerkici posvetila emotivne objave i rastužila pratitelje: ''Pitala me hoću li otići?''

Nikolina je za to vrijeme bila u Zagrebu, nakon čega je odmah otputovala za Srbiju, a tamo je za portal Republika.rs dala kratku izjavu.

"Grozno se osjećam, skoro da jedva pričam. Još uvijek nije bilo obdukcije, znam isto koliko i vi o uzroku smrti. Teško mi je, stigla sam u Beograd, ali nisam trenutno u kući u kojoj sam živjela ranije. Hvala na razumijevanju, ne bih više komentirala", kazala je shrvana Nikolina.

Nedugo zatim fotografi su je ulovili u Beogradu. Nikolina je prošetala sa psima u dugačkom bež baloneru, a lice je pokrila velikim sunčanim naočalama.

Srpskim medijima kruže razne informacije oko njegove smrti, no točan uzrok još nije poznat. 

Izvor je za Kurir.rs naveo i kako se Vidoje ranije osjećao dobro te da se nije žalio ni na kakve tegobe. 

Vijest o Vidojevoj smrti za portal Nova.rs potvrdila je Nikolina, koja od šoka tada nije bila u stanju reći ništa više od toga, a izvori navode i da nije znala kako to priopćiti njihovoj osmogodišnjoj kćerkici zbog straha da joj ne ostanu traume.

Nikolina i Vidoje u braku su bili od 2013. godine, vjenčali su se u Monte Carlu, a u prosincu 2014. dobili su kćer Unu Sofiju. On iz prvog braka ima i kćer Mateu, a ona kćer Hanu.

  1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Dimšić - 1 Mia Dimšić - 4 Mia Dimšić - 2 Mia Dimšić - 5 +5 Mia Dimšić - 6 Celebrity Nikad ženstvenija Mia Dimšić u oskudnom kompletiću otkrila više nego inače, evo kako teku pripreme za važan nastup!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Elizabeth Hurley Elizabeth Hurley Elizabeth Hurley +0 Elizabeth Hurley Celebrity Teško bi joj itko dao 56 godina, a ona je nedavno otkrila svoju čarobnu formulu za ovakvo tijelo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene