Wow!

Nikad ženstvenija Mia Dimšić u oskudnom kompletiću otkrila više nego inače, evo kako teku pripreme za važan nastup!

Mia Dimšić - 3 Mia Dimšić - 3 Pixsell 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Dimšić - 1 Mia Dimšić - 4 Mia Dimšić - 2 Mia Dimšić - 5 Mia Dimšić - 6 Mia Dimšić Mia Dimšić Mia Dimšić - 2 Mia Dimšić (FOTO: Pixsell) +0 Mia Dimšić - 3 Galerija

Mia Dimšić pojavila se na svečanoj ceremoniji otvorenja Eurosonga u Torinu u ružičastom od glave do pete, a prije toga je zasvirala na ulici.

U nedjelju je u Torinu održana svečana ceremonija otvorenja ovogodišnjeg Eurosonga i svi izvođači su sa svojim timovima tradicionalno prošetali takozvanim tirkiznim tepihom.

Pogledaj i ovo Mia Dimšić Dojmovi se još sliježu Mia Dimšić javila se videom nakon ispadanja s Eurosonga, poslala je poruku svima koji su bili uz nju

Naša Mia Dimšić za tu je prigodu odabrala ružičasti kompletić s topićem i mini suknjom u kojem je otkrila dekolte, trbuh i noge, a kombinirala ga je s čizmicama iste boje.

Nikad zanosnija Mia pomela je konkurenciju na svečanosti, a hoće li joj to poći za rukom na natjecanju, doznat ćemo već u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga u utorak, kada će pokušati izboriti prolazak u finale s pjesmom "Guilty Pleasure".

Uoči svečanosti nastupila je i ispred jednog bara u Torinu, u kojem se oko nje okupilo mnoštvo ljudi dok je pjevala pjesmu "Someone Like You" pjevačice Adele. Video je objavila na svojem Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mia (@miadimsic)

Mia je u Torinu već neko vrijeme te se svakodnevno priprema za svoj veliki nastup, a nakon prve probe, koju su objavili na službenim stranicama Eurosonga, pala je na kladionicama.

Od 17 zemalja koje će se boriti za ulaz među deset finalista, Hrvatska je trenutno na 14. mjestu, što znači da su nam i ove godine šanse za prolazak u finale male.

Favoriti za pobjedu i dalje su predstavnici Ukrajine, slijedi ih Italija, pa Švedska, Engleska i Španjolska.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Larisa Lipovac Navojec i Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić +8 Franka Batelić i Marko Ciboci Celebrity Pogledajte Frankin odabir kojim je sve iznenadila, u istoj je haljini uspjela očarati i cijelu Europu!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena (FOTO: Instagram) +0 Lepa Brena (FOTO: Instagram) Celebrity Lepa Brena u mini haljini pokazala fantastične noge pa ponašanjem na pozornici ostavila fanove u nevjerici!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene