Ona ima 61 godinu?!

Lepa Brena u mini haljini pokazala fantastične noge pa ponašanjem na pozornici ostavila fanove u nevjerici!

Lepa Brena Lepa Brena Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena (FOTO: Instagram) +0 Lepa Brena (FOTO: Instagram) Galerija

Lepa Brena nastupila je u Pforzheimu u Njemačkoj u mini haljini, u kojoj se razbacala po pozornici i pokazala da joj još nema ravne.

Pjevačica Lepa Brena (61) još je jednom pokazala zašto slovi za jednu od najvećih zvijezda naših prostora.

Pogledaj i ovo Lepa Brena - 1 Što kažete? Lepa Brena otpjevala je veliki hit neprežaljenog Olivera, poslušajte kako zvuči njena verzija!

Brena je za vikend nastupila u Pforzheimu u Njemačkoj, u kojem je napunila jedan noćni kub, a snimkama i fotografijama s koncerta pohvalila se na svojem Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lepa Brena (@lepabrenaa)

Pjevačica je za ovu prigodu obukla zlatnu mini haljinu, u kojoj su u prvom planu bile njezine fantastične noge, koje je tijekom nastupa dizala u zrak te se razbacala i valjala po pozornici, a svojom energijom ostavila je obožavatelje u nevjerici.

"Svaki koncert napravi spektakl", "Svaka čast kraljice", "Jedna je Brena", "Tako se to radi", "Kraljica Balkana", samo su neki od brojnih komentara njezinih oduševljenih fanova.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lepa Brena (@lepabrenaa)

Brena već desetljećima izaziva divljenje svojim izgledom i besprijekornom linijom, a nedavno je otkrila i u čemu je tajna njezine ljepote.

Kao pobornica zdravog načina života pjevačica se vodi mišlju "u zdravom tijelu zdrav duh", a jedna od njezinih metoda za to je i meditacija.

"Svaki dan pijem mnogo vode, meditiram i vježbam. Ako mogu ja u 61. godini biti aktivna, onda mogu svi. Kada sam na putovanjima, trudim se otići na plažu ili bazen plivati. Najbitnije je da čovjek ne zapostavi tijelo, treba ga pokretati svakodnevno. Mi pjevači moramo paziti i na glas i njegovati ga. Ne pušim jer to uništava glasne žice. Ponekad s prijateljima volim nazdraviti čašom vina i to je sve", ispričala je Lepa Brena za srpski Informer.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Sienna Miller Sienna Miller Sienna Miller Sienna Miller +12 Sienna Miller (Foto: Profimedia) Celebrity Poslije svih ljubavnih krahova lijepa glumica ne odvaja se od 15 godina mlađeg dečka, čini se da je napokon pronašla sreću

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Larisa Lipovac Navojec i Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić +7 Franka Batelić i Marko Ciboci Celebrity Pogledajte Frankin odabir kojim je sve iznenadila, u istoj je haljini uspjela očarati i cijelu Europu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene