više ga ne može sakriti

Domaća pjevačica u šestom mjesecu trudnoće ponosno pokazala poveći trbuh u minijaturnom topiću!

Eni Jurišić Eni Jurišić John Pavlish, Matej Jurčević 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Eni Jurišić Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić Eni Jurišić Eni Jurišić Eni Jurišić - 2 Eni Jurišić Eni Jurišić Vjekoslav i Eni Jurišić Eni Jurišić i Matija Cvek Eni Jurišić - 3 +19 Eni Jurišić - 4 Galerija

Eni Jurišić nastupila je na jednom događanju u Zagrebu, gdje je u minijaturnom topiću pokazala i poveći trudnički trbuh.

Pjevačica Eni Jurišić u sretnom je iščekivanju prinove, no ni u šestom mjesecu trudnoće ne staje s nastupima.

Pogledaj i ovo Eni Jurišić - 1 snašla se! Eni Jurišić na maštovit je način sakrila već poveći trudnički trbuh, no poglede je zato privlačio crni grudnjak koji je virio ispod sakoa

Nakon što se predstavila na Dori s pjesmom "Kreni dalje", ovaj tjedan pjevala je na jednom događanju u Francuskom paviljonu u Zagrebu, a za tu je prigodu obukla crno odijelo i minijaturni crveni topić, u kojem je ponosno pokazala poveći trudnički trbuh.

S njom je na događanju bio i suprug te budući tata Vjekoslav Ključarić, a fotografije možete pogledati u galeriji.

Pjevačica je otkrila da joj iščekivanje trećeg člana obitelji daje dodatnu snagu za kreativno stvaranje, ali i za nastupe, kojih se zasad ne odriče.

"Nekako sam nastavila raditi i dalje jer se osjećam dobro i ne znam zašto bih uopće trebala stati. Naravno, uvijek pazim da ne pretjeram i da se odmorim kad trebam. To nekako uspijem ishendlati, ali više-manje drago mi je da se dobro osjećam i da mogu sve", kazala je za IN magazin.

Prvih nekoliko mjeseci trudnoće, kaže, provela je bez omiljenih parfema, čiji joj je miris smetao, no to je prošlo.

"Eni je super trudnica i jede jabuke, jede sve. Dobra je prema meni, evo ja sam čistim po kući, ne smeta mi. Jako je dobra stvarno, evo, prema meni", našalio se tada Vjekoslav.

Simpatični par iščekuje curicu, a o njezinu imenu još se nisu dogovorili.

"Ha-ha, s imenom se borimo, slobodno možete poslati savjete na 0800, ha-ha! Nismo još odlučili", priznali su.

Eni i Vjekoslav upoznali su se prije sedam godina u jednom glazbenom showu i bila je to gotovo ljubav na prvi pogled.

"Pala je na pod odmah. Po stepenicama sam se ovako otkotrljala i onda me Vjeko uhvatio i rekao: 'Ti ćeš bit ljubav moja'. Lijepo, lijepo, bilo je slatko i nekako je to sve krenulo u poznanstvo, prijateljstvo, puno smo toga imali zajedničkog. Glazba te uvijek nekako poveže i, evo, zadržalo nas je. Skužili smo da smo dobri prijatelji, pa zašto ne bi bili dobri cura i dečko?" ispričali su Eni i Vjeko.

Vjenčali su se u svibnju 2022. na otoku Krku.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović i Josip Plavić - 1 Danijela Martinović i Josip Plavić - 2 Danijela Martinović i Josip Plavić - 3 Danijela Martinović i Josip Plavić - 4 +25 Danijela Martinović i Josip Plavić - 5 Celebrity Novi partner Danijele Martinović već je osvojio simpatije javnosti, a ona se u njegovu naručju topi: ''Takvih gotovo više da i nema!''

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin, 2006. godina Jelena Perčin, 2006. godina Jelena Perčin - 2 IN magazin: Jelena Perčin - 5 +23 Jelena Perčin Nekad i sad Pogledajte kako je Jelena Perčin izgledala prije 17 godina i dva razvoda, njezin drugi muž tada je još bio maloljetan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene