snašla se!

Eni Jurišić na maštovit je način sakrila već poveći trudnički trbuh, no poglede je zato privlačio crni grudnjak koji je virio ispod sakoa

Eni Jurišić - 1 Eni Jurišić - 1 Vanesa Pandzic / CROPIX 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Eni Jurišić - 2 Eni Jurišić - 3 Eni Jurišić i Matija Cvek Eni Jurišić Eni Jurišić Vjekoslav i Eni Jurišić Eni Jurišić - 4 Eni Jurišić - 3 Eni Jurišić - 2 Eni Jurišić - 1 +20 Matija Cvek i Eni Jurišić Galerija

Eni Jurišić gostovala je na dodjeli glazbenih nagrada, ali ono što svi jedva čekaju vidjeti uspjela je sakriti svojom odjevnom kombinacijom.

Eni Jurišić mlada je glazbenica kojoj je karijera krenula uzlaznom putanjom, a koja se natjecala i na ovogodišnjoj Dori s pjesmom ''Kreni dalje''.

Pogledaj i ovo Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić - 6 Vjenčanje kao iz bajke Vjenčao se mladi hrvatski glazbeni par koji se upoznao na snimanju emisije, a na slavlju je bio i dobitnik Porina s djevojkom!

Ovog puta Eni se pojavila na dodjeli glazbenih nagrada, a dok je nastupala na pozornici te šetala crvenim tepihom, svi su jedva čekali vidjeti njezin trudnički trbuščić, ali ona ga je uspješno sakrila svojom odjevnom kombinacijom.

Eni je obukla crne svečane hlače te crni sako, a ispod toga nosila je samo grudnjak s cirkonima te preko njega mrežasti topić koji je isticao njezin dekolte, ali nije istaknuo trbuh.

Pozirala je sama, ali i sa svojim kolegom glazbenikom Matijom Cvekom, s kojim je snimila veliki hit ''Trebaš li me''.

Pjevačica je nedavno otkrila da ona i njezin suprug Vjekoslav Ključarić čekaju prvo dijete, a za krčkog glazbenika Eni se udala prije godinu dana. Pjevačica je otkrila da joj iščekivanje trećeg člana obitelji daje dodatnu snagu za kreativno stvaranje, ali i za nastupe, kojih se zasad ne odriče.

Simpatični par iščekuje curicu, a ona bi na svijet trebala doći ovog proljeća.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Jasenko i Dora Houra Jasenko i Dora Houra Jasenko Houra s obitelji - 3 Jasenko Houra s obitelji - 2 +17 Dora Houra - 2 Celebrity Jasenko Houra snimljen u izlasku s lijepom kćeri koju rijetko pokazuje, no ovo je bila posebna prigoda

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 2 Severina - 4 Severina - 5 +28 Severina Vučković - 3 Celebrity Kakvo tijelo Seve ima! Maldivima paradira u mini bikiniju, ljudi se pitaju stari li ona uopće

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene